Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 214 (7826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci dosare penale în cinci minute, în timpul unui control nocturn al poliției

Luni, 13 Septembrie 2021 (14:20:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un echipaj de la Secția Rurală Marginea, care acționa duminică noapte pe raza comunelor Horodnic de Sus și Horodnic de Jos, ambele aflate în scenariul roșu după creșterea accelerată a cazurilor de Covid, a depistat, la cinci minute distanță, două mașini conduse de bărbați care nu au permise de conducere. Unul era și băut, iar cei care le-au încredințat mașinile erau și ei în autoturisme, astfel că s-au ales și ei cu dosare penale. În total, au fost întocmite dosare penale pe numele a patru bărbați, pentru cinci infracțiuni la regimul rutier.

La ora 23.00, pe un drum comunal din Horodnic de Jos, a fost oprit un Mercedes Benz, condus pe direcția spre centrul comunei.

La volan era un bărbat din Voitinel, care a recunoscut că nu are permis de conducere. Lângă el era proprietarul mașinii, tot din Voitinel.   

În același loc, la 23.05, a fost oprit și un Mitsubishi cu număr de circulație provizoriu, condus de un localnic din Horodnic de Jos.

Cel de la volan mirosea a alcool și le-a spus și el polițiștilor că nu are permis de conducere. Lângă el în mașină era fratele său, care i-a încredințat autoturismul.  

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că cel de la volan avea concentrația de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au constatat că mașina în care se aflau cei doi frați nu avea nici poliță RCA valabilă. Pentru această abatere a fost aplicată o amendă și s-a dispus ridicarea plăcuțelor de înmatriculare.

Polițiștii au deschis dosar penale pentru infracțiunile de conducere fără permis (două), încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere (două) și conducere sub influența alcoolului (în cazul al doilea).

Aceste constatări penale una după alta s-au făcut în cadrul unei acțiuni desfășurate la finele săptămânii trecute în cele două comune de lângă Rădăuți, intrate în scenariul roșu.

Acțiunea s-a derulat în baza unui plan întocmit de Poliția municipiului Rădăuți.

Au fost aplicate în total 37 de amenzi, în valoare de peste 5.000 de lei. 28 dintre amenzi au fost aplicate la Legea 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei.

În localitățile intrate în scenariu roșu, deplasarea este din nou restricționată, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 20.00 și 5.00. Cei care ies pe stradă în acest interval au nevoie de declarație sau document justificativ pentru deplasare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci dosare penale în cinci minute, în timpul unui control nocturn al poliției.
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci dosare penale în cinci minute, în timpul unui control nocturn al poliției0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei