Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 214 (7826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Ansamblul rezidențial Avanera - se înalță zi de zi! A început construcția celui de-al doilea bloc al ansamblului

Proiectul semnat de Trutzi Real Estate – Ansamblul rezidențial Avanera este un proiect dedicat modernității și își propune să îndeplinească standardele impuse de marile metropole, atât prin facilitățile pe care le oferă viitorilor proprietari, cât și prin design și inovație.

Ansamblul rezidențial Avanera este format din 3 blocuri cu înălțimea de 50 m, având 525 apartamente și un total de 850 locuri de parcare. Pentru proiectul Avanera s-a urmărit crearea locurilor de parcare cu precadere în subteran, astfel încât spațiul dintre clădiri să fie alocat zonelor verzi, de promenadă și locurilor de joacă pentru copii.

Fiind localizat chiar în centrul administrativ al Sucevei, dezvoltatorii ansamblului își propun să spargă monotonia cotidiană și să devină un reper arhitectural pentru oraș.

Complexul rezidențial reușește să îmbine elegant spiritul autohton și lifestyle-ul contemporan și, în același timp, permite descoperirea orașului din noi unghiuri și înălțimi.

 

Avanera se remarcă prin importanța oferită sustenabilității și amenajarii de zone comune, care să faciliteze o viață activă și interacțiunea cotidiană a viitorilor locatari.

Întreg ansamblul dispune de 4750 mp de spații verzi, dedicate locurilor de joacă, zonelor recreative și zonelor de practicare a sportului în aer liber.

Până în momentul de față, ridicarea primului bloc este aproape de final, echipa de pe șantier ajungând la cel de-al 12-lea etaj, aferent nivelului 15 al construcției.

De asemenea, lucrările la blocul 2 au fost deja demarate, în acest moment fiind în lucru realizarea sprijinirii de maluri cu ajutorul piloților forați și realizarea săpăturilor generale pentru bloc și parcarea subterană.

Pentru ca viitorii locatari să se bucure de liniște, siguranță și confort, în construcția blocurilor se utilizează materiale de calitate superioară, care contribuie la îmbunătățirea  izolării termice și fonice.

Ferestrele, balcoanele și zonele vitrate beneficiază de suprafețe generoase alocate, oferind astfel o bună luminare naturală fiecărui apartament.

Pentru o performanță ridicată de etanșare fonică și termică, sistemele de tâmplărie alese sunt din aluminiu, cu ferestre tip tripan, având clasa de rezistență la foc A1.

Lucrările de arhitectură ale proiectului sunt în plina desfășurare. Am finalizat lucrările de rezistență la: subsol, demisol și primele doisprezece etaje.

În ceea ce privește zidăria, s-au finalizat lucrările la demisol și etajele 1-5, etajul 6 fiind în lucru. Instalațiile electrice, cele sanitare și alimentarea cu apă au fost deja finalizate pentru primele trei etaje. Instalațiile electrice sunt optimizate și aliniate standardelor moderne urbane, fiind montate pentru etajele 1,2 și3. Etajul 1 beneficiază deja de montarea instalațiilor termice.

Încălzirea în pardoseală este realizată cu țeavă PXA, rezistentă la temperaturi ridicate și întindere.

Termosistemul exterior al clădirii este realizat din vată minerală bazaltică, material ce conferă un grad optim de temoizolare și protecție sporită la foc.

Cu o echipă profesionistă și materiale de cea mai bună calitate, Trutzi Real Estate își dorește să ofere viitorilor rezidenți o paletă completă de beneficii, bifând toate cerințele pieței. În completare, se vor pune la dispoziția viitorilor locatari o serie de spații comerciale, ce vor acoperi nevoile cotidiene ale rezidenților.

Deoarece ansamblul este în curs de dezvoltare, sunt în continuare apartamente disponibile, iar viitorii proprietari se pot bucura de o serie de beneficii, dacă aleg să achiziționeze un imobil până la momentul finisării și predării proiectului.

Astfel, cei care decid acum să investească într-un apartament, au posibilitatea de a face o selecție personalizată. Pot alege suprafața ideală pentru ei, finisajele, și etajul dorit; dacă își doresc o priveliște panoramică, pot opta pentru etajele superioare, ce conferă priveliști unice asupra orașului și a împrejurimilor.

De asemenea, orientarea imobilului și implicit a panoramei vor fi la latitudinea viitorilor proprietari, acesta fiind un factor decizional important.

Apartamentele complexului  Avanera sunt de 2, 3 și 4 camere. Pentru etajele 14 și 15, blocurile dispun și de apartamente de tip penthouse, pe lângă cele cu 3 și 4 camere.

Pentru o familie tânără cu copii, un apartament de 3 camere din cadrul Ansamblului Avanera este locul ideal, fiind spațios și confortabil pentru fiecare membru.  

Cu zonele speciale de joacă, spațiile verzi, sistemele de siguranță și limitatoarele de viteză, Avanera este un complex rezidențial ideal și pentru familiile cu copii.

O importanță majoră o au și locurile de parcare, Ansamblul Avanera dispunând de un număr total de 850 de locuri, respectiv 630 subterane și 220  supraterane. Raportat la numărul de apartamente (525), viitorii rezidenți nu au de ce să-și facă griji pentru locul unde își vor parca mașina. Iar dacă achiziția apartamentului se face în stadiul de construcție, aceștia își pot alege si locul de parcare dorit. Prietenos cu mediul, complexul pune la dispoziția locuitorilor stații de încărcare electrică, dar și locuri de parcare pentru biciclete și trotinete electrice.

Ansamblul rezidențial Avanera este cel mai mare proiect imobiliar din Suceava, ce-și propune să redefinească conceptul de habitat și comunitate. Întreg proiectul este dezvoltat și orientat spre a oferi locatarilor confort și un stil de viață modern și sustenabil.

Mai multe detalii despre proiectul Avanera puteți găsi aici: www.avanera.ro sau la locația biroului de vânzări Avanera, în Suceava, pe strada Universității, numărul 9: http://bit.ly/LocatieBirouVanzariAvanera​

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ansamblul rezidențial Avanera - se înalță zi de zi! A început construcția celui de-al doilea bloc al ansamblului.
 Vizualizări articol: 2542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ansamblul rezidențial Avanera - se înalță zi de zi! A început construcția celui de-al doilea bloc al ansamblului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei