Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 214 (7826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj către părinți transmis de deputatul Vlad Popescu Piedone la începutul anului școlar: „Să îi ajutăm pe copii să se dezvolte și să crească frumos”

Luni, 13 Septembrie 2021 (14:56:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Deputatul de Suceava Vlad Popescu Piedone a ținut să transmită un mesaj la începutul noului an școlar, adresat atât copiilor și părinților, cât și cadrelor didactice. Vlad Popescu Piedone, deputat PPU (S-L), afiliat grupului PSD, a spus că pentru familia sa începutul acestui an a fost unul special, având în vedere că băiatul său este în clasa I, iar fetița sa a mers pentru prima dată la grădiniță. „Iată-ne din nou, la mijloc de septembrie. Câți dintre dumneavoastră nu retrăiesc în această perioadă emoția începerii unui nou an școlar? Pentru mine și soția mea, această dimineață a fost una emoționantă. Băiatul nostru, David, este acum în clasa I, iar fetița noastră, Antonia, a mers pentru prima dată la grădiniță. David a avut parte și de o surpriză: bunicul său (n.r. - primarul Cristian Popescu Piedone) a venit la deschiderea școlii unde învață. Nu știu care dintre ei a avut mai multe emoții…

Ne dăm seama că anii trec, copiii cresc și nu putem decât să ne bucurăm alături de ei și să le fim sprijin în această nouă etapă a vieții. Să îi iubim necondiționat și să îi învățăm să aibă încredere în ei, chiar dacă nu vor fi de fiecare dată cei mai buni. Să îi ajutăm să se dezvolte și să crească frumos.

Unii copii sunt astăzi la început de drum, alții își continuă drumul care nu este deloc ușor, dar cu sprijinul părinților și al cadrelor didactice aceștia vor putea deveni ce își doresc, își vor putea urma visurile.

Dragi elevi, dragi copii, vă urez succes în noul an școlar, în această călătorie pe drumul cunoașterii!

Dragi profesori și învățători, să aveți răbdare și înțelegere pentru acești prichindei, așa cum ați avut și până acum!”, a transmis Vlad Popescu Piedone.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesaj către părinți transmis de deputatul Vlad Popescu Piedone la începutul anului școlar: „Să îi ajutăm pe copii să se dezvolte și să crească frumos”.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesaj către părinți transmis de deputatul Vlad Popescu Piedone la începutul anului școlar: „Să îi ajutăm pe copii să se dezvolte și să crească frumos”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei