Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 212 (7824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Cezar STRATON

Cezar STRATON


Prin pădurea de cuvinte

Cocktail (10). Iubiri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Motto. Eternitate. „Mereu le-am jurat amanţilor mei (pentru că mi-o cereau ori o aşteptau) că-i voi iubi etern, dar pentru mine eternitatea ţine doar un sfert de oră.” (Ninon de Lenclos, 1615-1705)

Sex(cu papuci). Obicei sexual cel puțin bizar! Un tânăr de 24 de ani din Thailanda adoră să facă sex cu... papucii. Și asta nu e tot. El a fost arestat după ce a furat 126 de perechi de papuci din casele și de la ușile vecinilor. Poliţiștii l-au identificat cu ajutorul imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere. Când au descins la locuinţa lui, nu mică le-a fost mirarea să descopere 126 de perechi de papuci, toţi furaţi din vecini și supuși la perversiuni sexuale. „Victimele” au fost aliniate și fotografiate, însă e puţin probabil să se mai întoarcă la casele și la proprietarii lor. Impresionanta colecţie de papuci, de toate formele, culorile și mărimile, a fost adunată în ultimii doi ani. „Violatorul” a povestit oamenilor legii că, după ce purta papucii câteva ore, se excita, începea să îi sărute, să și-i frece de corp și în final să „facă sex cu ei”.

Eloise.”Având studiul drept pretext eram în întregime liberi şi nestingheriţi pentru iubire, iar lecţiile noastre asigurau râvnita izolare tainică a iubirii: şi astfel, deşi cărţile noastre stăteau deschise, erau mai multe cuvinte de iubire decât învăţături, mai multe mângâieri şi sărutări decât precepte. Mâinile ni se împreunau mai des spre sâni decât spre cărţi. Ce pot să spun mai mult? În patima noastră nu am neglijat nici una din măsurile şi îndrăznelile pe care şi le iau îndrăgostiţii... Iar dacă a fost ceva mai puţin obişnuit, dar născocit de dragostea noastră, noi doi şi acel lucru l-am realizat. Şi cu cât ne pricepeam mai puţin la plăceri, cu atât mai arzător le căutam... şi cu atât mai puţin ne săturam...” ("Scrisorile lui Abelard către Eloise", 1098).

Farsă. „Iubirea este doar farsa murdară jucată asupra noastră pentru a realiza perpetuarea speciei.” (W. Somerset Maugham).

Fierbinte. Iubirile cele mai fierbinţi, mai personale se sting şi dispar într-o zi oarecare. De aceea e bine, e salvator să te arunci în braţele, în focul altei pasiuni. Altfel, vei simţi multă vreme senzaţia eşecului, gustul cenuşii.

Figefilie. Excitaţie sexuală produsă de fugă, de ideea că eşti urmărit, căutat, vânat.

First. 1. Adam i-a zis Evei la prima întâlnire: – Dă-te mai încolo că nu ştiu cât de mare se face!... 2. Dacă Hillary Clinton va câştiga, cândva, alegerile prezidenţiale din SUA, va fi pentru prima dată când doi preşedinţi au făcut sex unul cu altul. 3. – Cum a fost noaptea nunţii, fata mea? – Eh, am avut şi momente mai bune...4. ~ (date). Un sondaj recent arată că multe dintre femei (46%) afirmă că n-ar face sex la prima întâlnire (doar 12% dintre bărbaţi gândesc la fel). Unul din patru bărbaţi se fălesc că fac asta frecvent, iar 53% din ei spun că, în principiu, nu sunt împotriva „sexului la prima vedere”.

Flori.1. Femeile iubesc florile, păsările, dansul, muzica, pe amant şi uneori pe soţ. 2. „Uneori mi se pare că nu eşti femeie, ci lumina care cade pe flori.” (Virginia Woolf).

Foame. 1. A iubi înseamnă a vă fi foame unul de celălalt, dar fără a vă devora reciproc. 2. „Draga mea, sincer, îmi vei lipsi foarte mult. Şi nu e vorba numai de sex, este vorba şi de mâncare...” (Homer Simpson).

Fobie. Aversiune, teamă difuză, iraţională pentru cineva sau pentru ceva. Fobiile sexuale sunt numeroase. Iată câteva (notăm doar obiectul fobiei respective): automisofilie (repulsia faţă de mizerie, murdărie), coitofobie (raport sexual), erotofobie (dragoste şi sex), gamofobie (căsătorie), hipengiofobie (răspundere), maieusofobie (femei însărcinate), nafefobie (atingere), patofobie (boli), scoptofobie (frica de a fi văzut), penetrafobie (penetrare). Există şi o „fobofobie”, excitaţie provocată de frică, de repulsie. Poate fi ilustrată de plăcerea cu care oamenii vizionează filme de groază, precum şi de practicanţii jocurilor erotice sado-masochiste.

Eternitate.Omul din Neanderthal o întreabă pe femeia lui: -Te culci cu mine ? -Nu! - De ce? - Nu am chef! Ia omul paru’ și îi dă una zdravănă peste cap. - Acuma te culci cu mine? – Nu!  -De ce nu !?! - Mă doare capul.

Ghicitori.  1. Atinge cu grijă, bagă două degete înăuntru – dacă e larg, poţi încerca să introduci 3 degete! – asigură-te că e umed şi apoi mişcă-ţi degetele circular şi înainte-înapoi. Cam aşa trebuie să procedezi dacă vrei să speli un pahar. 2. ~ (!). „Când amândoi ne-am cunoscut/ Eu l-am lăsat să-mi facă tot ce-a vrut/ Dar ieri corsetul nu m-a încăput/ Vai, doamne, cum explic ce am făcut?” (Autor anonim, sec. XIV) 3. ~ (?). Ce au femeile în fiecare lună şi durează 3-4 zile? Răspuns: salariul soţului.

Ghicitori(misogine). De ce 70% dintre femei înghit constant anticoncepţionale şi numai 5% aspirine? Pentru că mult mai multe îşi folosesc fundul decât capul… De ce au femeile trei perechi de buze? Una pentru a rosti tâmpenii şi două pentru a le putea face uitate, iertate. Care este cel mai inutil, mai urât lucru de pe corpul unei femei? Un bărbat în vârstă de 70 de ani. De ce femeile se îmbracă mai greu, mai lent decât bărbaţii? Pentru că ele trebuie să încetinească…la curbe. Cum poţi face un bărbat să renunţe la dorinţa de a face dragoste? Căsătorindu-te cu el

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cocktail (10). Iubiri.
 Vizualizări articol: 1398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cocktail (10). Iubiri5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei