Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 196 (7808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Școală de vară adresată copiilor cu tulburări de spectru autist din Centrul Școlar Suceava și din comunitate

Luni, 23 August 2021 (11:45:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala de vară „Bucuriile verii”, aflată la a IV-a ediție, s-a desfășurat în această lună, pe parcursul a două săptămâni, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava.

„Bucuriile verii” este un proiect de voluntariat, coordonat de director prof. psihopedagog Gabriela Mihaela Lupașcu și prof. psihopedagog Raluca Rățoi, adresat copiilor cu tulburări de spectru autist din școală și comunitate, la care au participat cadre didactice voluntare de la centrul școlar. „Este un proiect de voluntariat care se bucură de apreciere atât în rândul copiilor, cât și în rândul părinților, care au participat cu drag la activitățile educative și recreative propuse de noi. Activitățile terapeutice de joc și mișcare s-au desfășurat la cabinetele de stimulare polisenzorială, în aer liber, la Grădina Terapeutică Senzorială, și s-au încheiat cu o vizită la Cetatea de Scaun a Sucevei și la McDonald’s, prilej de voie bună pentru copii”, ne-a spus directorul unității de învățământ, profesor psihopedagog Gabriela Lupașcu.

Coordonatoarea proiectului, profesor psihopedagog Raluca Rățoi, a mulțumit colegilor care au răspuns afirmativ la solicitarea de a participa și de a desfășura împreună activități care au venit în sprijinul copiilor din centrul școlar și nu numai, „astfel încât s-au încheiat recent două săptămâni de petrecere a unui timp de calitate, învățând lucruri noi și jucându-ne împreună.” Proiectul se derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava și cu Asociația „Și eu vreau un curcubeu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școală de vară adresată copiilor cu tulburări de spectru autist din Centrul Școlar Suceava și din comunitate.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Școală de vară adresată copiilor cu tulburări de spectru autist din Centrul Școlar Suceava și din comunitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei