Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 196 (7808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Gata de start

Record de vânzări la complexul rezidențial de apartamente MANDACHI TWINS

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Complexul rezidențial de apartamente MANDACHI TWINS se dovedește a fi cel mai așteptat proiect imobiliar din Suceava. Proiectul a depășit faza tuturor avizelor și este gata de start. Întreaga echipă de constructori se pregătește intens pentru demararea organizării de șantier a celui mai modern complex rezidențial din Suceava, fiind o chestiune de zile până vor începe săpăturile fundațiilor. 

MANDACHI TWINS este compus din 2 blocuri ”gemene”, de 4 etaje + etaj retras de tip penthouse, mansardat, cu un număr total de 100 de apartamente  și penthouse-uri cu dimensiuni cuprinse între 50 mp și 120 mp, la prețuri foarte atractive.

Date de contact: Numarul de telefon pentru rezervari: 0756-035.396

Deși abia acum încep lucrările la cele două blocuri gemene, vânzările apartamentelor de la MANDACHI TWINS au întrecut deja orice așteptare, contractându-se într-un timp record peste 30% dintre apartamente.

Ținând cont de faptul că vânzările s-au derulat exclusiv în sistem pre-sale, adică înainte de începutul efectiv al construcției, înseamnă că frații Mandachi au reușit o performanță unică în Suceava, oraș în care se știe că se contractează mai greu înainte de debutul construcțiilor rezidențiale.

Fiind foarte transparent promovat în mediul online, clienții au fost realmente încântați de proiect, de facilitățile oferite, de seriozitatea dezvoltatorului, de compartimentarea foarte avantajoasă, de prețul foarte atractiv și de conceptul modern și bine făcut, astfel încât procentul apartamentelor deja contractate a depășit toate așteptările.

Acest lucru confirmă încrederea clienților în proiectul MANDACHI TWINS, în amplasamentul blocurilor și în valoarea de piață a construcției, precum și în brandul MANDACHI IMOBILIARE.

 

Complex rezidențial all-inclusive

MANDACHI TWINS este unicul complex rezidențial cu apartamente din Suceava care oferă posibilitatea viitorilor locatari să aibă acces facil, chiar la parterul blocului la un pachet de opțiuni care să le faciliteze un trai confortabil din toate punctele de vedere - Centru bio-spa, Market, Restaurant, Farmacie, Beauty-Center, zonă verde, loc de joacă pentru copii, fitness și amfiteatru în aer liber.

De asemenea, tuturor locatarilor li se oferă cel puțin un loc de parcare, atât în parcarea supraterană, cât și în cea subterană. Ambele sunt supravegheate video, ca de altfel întreg complexul rezidențial MANDACHI TWINS, unde se pune accent pe siguranța locatarilor și pe liniștea acestora.

Din respect pentru viitorii locatari, pentru sănătatea lor și a copiilor lor, în cadrul complexului va fi dezvoltată o zonă verde “healthy-green”, cu gazon, flori și plante ornamentale, în care se vor putea desfășura activități recreative esențiale pentru tonusul locatarilor.

Locul de joacă pentru copii ingenios conceput, zona de fitness open-space, amfiteatrul în aer liber pentru activități recreativo-educative precum piese de teatru pentru copii, mini-concerte și mini-cinema outdoor, sunt cu siguranță atracții importante ale proiectului MANDACHI TWINS.

Materiale premium folosite la realizarea apartamentelor Mandachi TWINS

Toate apartamentele din cadrul MANDACHI TWINS vor fi construite responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp, motiv pentru care întreaga construcție se va face doar cu materiale ultra-premium, începând de la cărămidă, continuând cu vata bazaltică, terminând cu finisajele exclusiviste care includ decorațiuni din lemn, piatră, tapet sau sticlă.

Pentru zidurile exterioare și interioare va fi folosită cărămida Porotherm, pentru termoizolație – vată bazaltică STO, iar la tâmplărie va fi folosită Veka.

Pentru a asigura o calitate excepțională, în materie de ceramice, parchet, obiecte sanitare sau uși,  -au fost aleși cu grijă furnizori consacrați de pe piața din Italia, Spania și Austria.

Dosar electronic cu poze și filmări de pe tot parcursul construcției

Pentru a face dovada caracterului transparent și în beneficiul viitorilor proprietari de apartamente, MANDACHI IMOBILIARE vine în întâmpinarea acestora cu o soluție foarte transparentă a modului în care se vor construi apartamentele. Astfel, proprietarii de apartamente de la MANDACHI TWINS, la predarea apartamentului vor primi și un stick pe care se vor afla poze și video-uri de pe tot parcursul construcțiilor, de la început, inclusiv de la săpături, până la zidărie, montarea tâmplăriei, termosistemului, tencuielilor, finisajelor sau văruielilor.

Clienții complexului rezidențial MANDACHI TWINS vor putea vedea cum au evoluat lucrările, ce fier s-a pus, cum s-a fasonat și legat fierul, ce etriere și cofraje s-au utilizat, cum s-a cofrat, ce beton s-a turnat și cum, cu ce s-a izolat și cum s-a finisat apartamentul lor și multe alte detalii pe care nici un alt dezvoltator imobiliar din oraș nu le-a pus la dispoziția celor care au cumpărat apartamente noi în Suceava. Astfel, nu vor putea exista niciodată suspiciuni ulterioare față de calitatea modului în care s-a construit complexul rezidențial, clienții având proba faptului că toate materialele, de la fier până la adezivi și decorațiuni, au fost folosite cu responsabilitate și seriozitate.

 

Investiție sigură și profitabilă într-o zonă cu potențial mare de creștere

De ce clienții consideră că MANDACHI TWINS este o investiție sigură? În primul rând datorită proiectului foarte profesionist gândit. Desigur, foarte importante sunt și alte aspecte. Unul dintre ele este amplasamentul zonei în care se construiește. Centrul orașului a devenit o problemă în majoritatea orașelor reședință de județ din țară. De obicei, în zonele centrale se crează aglomerații urbane care scad calitatea vieții, creșterea nivelului de poluare fonică sau a aerului fiind o problemă greu de gestionat, de aceea oamenii preferă zonele de la margine de oraș, acesta fiind un trend în toată Europa.

Încrederea în proiectul MANDACHI TWINS survine și ca urmare a amplasamentului său.

 

Zona Metro este în mod evident unul dintre viitoarele poluri de dezvoltare urbană ale Sucevei. Aici, autoritățile au anunțat investiții masive în proiecte cheie pentru oraș. Este notabilă dezvoltarea în zona Metro a unor proiecte extraordinare pentru oraș: Sala Polivalentă nouă (la doar câteva sute de metri de TWINS), stadion nou, la 1-2 km, precum și diverse investiții / extinderi ale USV în zonă.

Pentru proprietarii de apartamente de la MANDACHI TWINS această dezvoltare a zonei reprezintă un mare avantaj, pe lângă binecunoscutele beneficii date de poziționarea apropiată de Școală, stație bus, Metro sau Spital.

Contract direct cu dezvoltatorul – fără intermediari

Vânzările apartamentelor se fac prin contact direct cu dezvoltatorul, fără intermediari și fără agenții imobiliare sau persoane interpuse. Astfel, viitorul proprietar de imobil din MANDACHI TWINS este sigur că prețul pe care l-a plătit nu conține și alte comisioane către alți intermediari. Toate tranzacțiile vor fi făcute doar prin intermediul dezvoltatorului, de preferat la biroul de vânzări din cadrul Hotel MANDACHI.

Macheta blocurilor MANDACHI TWINS – la Iulius Mall, etajul 1

Cine dorește să vadă cum vor arăta cele două blocuri gemene, precum și parcările, spațiile comerciale sau zona de spațiu verde, de recreere, și de joacă pentru copii, are la dispoziție posibilitatea de a vedea macheta MANDACHI TWINS la etajul 1 de la Iulius Mall, chiar cum se urcă pe scările rulante spre Food-Court. Acolo vor putea analiza, atât macheta, cât și un video care rulează pe un ecran mare, dar vor putea lua și broșuri de prezentare ale complexului rezidențial.

MANDACHI TOWER – Un alt proiect fabulos marca MANDACHI IMOBILIARE

Pentru 2022 frații Mandachi (Andrei Mandachi și Ștefan Mandachi)pregătesc un nou proiect rezidențial unic pentru Suceava, un P + 12 care propune o arhitectură cu totul avangardistă, nemaiîntâlnită în oraș.

MANDACHI TOWER este un concept cu totul inedit pentru piața de apartamente din Suceava, constând într-un bloc turn, situat tot pe Bulevardul Sofia Vicoveanca, în zona reprezentanțelor auto, aproape de Hotel Mandachi.

Clădirea arată fabulous, conceptul de design ducând cu gândul la zgârie-norii din Dubai sau din marile metropole ale lumii.

Proiectul este momentan în stadiu de PUZ, urmând ca documentațiile finale să intre în linie dreaptă și să înceapă vânzările și pentru cele peste 50 de apartamente premium de lux, care vor beneficia de o vedere panoramică de senzație, de locuri de joacă pentru copii și de o mini-școală privată, într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare, care a devenit deja foarte atractivă prin investițiile inițiate sau în curs de realizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Record de vânzări la complexul rezidențial de apartamente MANDACHI TWINS.
 Vizualizări articol: 11031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Record de vânzări la complexul rezidențial de apartamente MANDACHI TWINS3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei