Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 188 (7800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Adâncata a ajuns în zona galbenă, cu 10 cazuri active și o incidență de peste 2

Vineri, 13 August 2021 (13:46:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima comună din județul Suceava care ajunge din nou în zona galbenă din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19 este Adâncata. Vineri dimineață, incidența era de 2,06 la mia de locuitori, cu 10 cazuri active.

În ceea ce privește cazurile noi de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrate în județ, vineri au fost 14 cazuri, din 777 persoane testate.

În municipiul Suceava sunt 20 de cazuri active și o incidență de 0,11 la mie. Incidență mai mare, peste 1 la mie, este la Brodina – 1,25 la mie, la Fântâna Mare - 1,16 la mie, la Ipotești – 1,44 la mie și la Poieni Solca – 1,32 la mie. În total, în județ sunt acum 117 cazuri de Covid active și o incidență de 0,13 la mie.

La nivelul județului, în intervalul 12-13 august au fost internate 12 persoane suspecte de infecție cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 5 persoane.

Din totalul celor 623 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 20 de pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 11 pacienți sunt în zona tampon și 592 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Dintre cei 20 pacienți diagnosticați Covid, 2 au forme ușoare, 11 prezintă forme medii ale bolii, 5 au forme severe și 2 au forme grave și sunt internați în secția ATI, ventilați non-invaziv.

La Rădăuți sunt internați 8 pacienți cu Covid, dintre care 7 cu forme medii și unul cu forme critice, la ATI, precum și 3 pacienți suspecți de infecție cu noul coronavirus. Alți 4 pacienți cu forme ușoare și medii sunt internați la Gura Humorului.

În carantină sunt 3.669 persoane, din care 232 intrate în intervalul 12-13 august și în izolare se află 82 persoane, din care 13 intrate în acelaşi interval.  

La nivel național, vineri s-au înregistrat 383 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, din 13.537 de persoane testate RT-PCR și 18.774 testate cu teste rapide antigenice. De asemenea, au fost raportate 3 decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Bistrița-Năsăud, Călărași, Iași. În spitalele din țară sunt internați 786 de pacienți cu Covid, dintre care 102 sunt internați la ATI.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adâncata a ajuns în zona galbenă, cu 10 cazuri active și o incidență de peste 2.
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adâncata a ajuns în zona galbenă, cu 10 cazuri active și o incidență de peste 20.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei