Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 166 (7778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiști obstrucționați de mai multe persoane, în timp ce încătușau un șofer beat

Luni, 19 Iulie 2021 (13:02:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de poliție de la Secția Rurală Adâncata a avut parte de o tură de noapte complicată, după ce a oprit o mașină la volanul căreia era un bărbat suspect, care a încercat să fugă pe jos, în propria casă.

În noaptea de 17 spre 18 iulie, în jurul orei 3.20, polițiștii de la Secția Rurală Adâncata au oprit pentru control, pe DN 29A, la Zvoriștea, un autoturism VW Golf, care intrase pe drumul național de pe un drum secundar. La volan era un tânăr, însoțit în mașină de o tânără.

Polițiștii i-au cerut celui de la volan documentele pentru control, acesta spunând că le-a uitat acasă, dar că locuința sa este în apropiere, astfel că se poate duce după ele. Fără a primi acordul oamenilor legii, șoferul suspect a coborât din mașină și s-a îndreptat în grabă spre poarta casei sale,  pentru a intra în curte. A fost momentul în care polițiștii au intervenit în forță, pentru a-l prinde pe suspect. Femeia care îl însoțea și alte două rude au încercat să se opună încătușării și reținerii.

Spiritele au fost încinse, polițiștii fiind nevoiți să solicite un al doilea echipaj în ajutor. Nu avem date la acest moment dacă polițiștii reclamă că au fost agresați în vreun fel.

Cert este că în cele din urmă, cel care a fost la volan, Gabriel Iavnic, din Zvoriștea, a fost urcat în autospeciala de poliție și transportat la sediul Secției Rurale Adâncata, pentru a fi verificat.

Tânărul de 27 de ani este posesor de permis de conducere, dar a ”picat” la etilotest. Aparatul a indicat concentrația de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la limita dintre contravenție și dosar penal.    

Polițiștii au deschis dosar penal privind infracțiunea de: „conducerea sub influența alcoolului”, iar probele biologice vor indica alcoolemia exactă.

Toate persoanele care au îngreunat activitatea polițiștilor urmau să fie amendate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiști obstrucționați de mai multe persoane, în timp ce încătușau un șofer beat.
 Vizualizări articol: 2344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Polițiști obstrucționați de mai multe persoane, în timp ce încătușau un șofer beat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei