Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 166 (7778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arestat după ce s-a apucat de distrus magazinele din sat și a amenințat cu maceta un polițist

Luni, 19 Iulie 2021 (13:57:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Breaza, a fost reținut în arest și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a provocat momente de panică în localitatea de domiciliu, distrugând bunuri ale unor localnici și proferând amenințări cu moartea, inclusiv asupra unui polițist. Asta în condițiile în care avea o macetă în mână.

Sâmbătă, în jurul orei 13.30, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Breaza, cătunul Pârâul Gropii, un localnic a distrus o poartă și colțul unui garaj.

Beat, Petrică Bodnar a pătruns și în incinta a două magazine din sat, unde a răsturnat mese și scaune.  

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, ”aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și folosindu-se de un corp contondent tip macetă, pe care o purta asupra sa în mod nelegal, a aplicat lovituri cu acest corp în colțul unei clădiri cu destinația garaj și i-a provocat degradări. Totodată a provocat degradări la poarta de acces a unui imobil prin loviri cu același corp contondent”.

Agentul de poliție S.I.M., care a intervenit la fața locului, a fost amenințat cu moartea, de aici rezultând și infracțiunea de ultraj.

Trei fapte de distrugere, ”amenințare”, ”tulburarea ordinii și liniștii publice”, „postul fără drept de obiecte periculoase” și ultraj, așa sună pe scurt acuzațiile față de inculpat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au formulat propunere de arestare pentru ultraj, instanța admițând solicitarea și emițând mandat de arestare pentru 30 de zile. Inculpatul poate contesta măsura arestului la instanța superioară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat după ce s-a apucat de distrus magazinele din sat și a amenințat cu maceta un polițist.
 Vizualizări articol: 1771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arestat după ce s-a apucat de distrus magazinele din sat și a amenințat cu maceta un polițist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei