Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 164 (7776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Poveste de Vacanță”, teatru de păpuși la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”

Vineri, 16 Iulie 2021 (14:11:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” și Centrul Cultural „Bucovina”, sub egida Consiliului Județean Suceava, invită copiii la teatru de păpuși. Poveste de Vacanță  - Teatru de păpuși la Bibliotecă este un proiect ce se va derula pe perioada vacanței de vară. Astfel, în fiecare marți, începând din 20 iulie, cei mici vor fi așteptați de la ora 17.00 la Sala de artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei pentru a participa la diverse spectacole susținute de trupa de teatru de păpuși a Centrului Cultural „Bucovina”.

Managerul Bibliotecii Bucovinei „I. G. Sbiera”, dr. Gabriel Cărăbuș, a spus că, „în felul acesta, micii cititori vor putea să <cunoască> lumea poveștilor prin teatru, pentru ca astfel să fie atrași și spre lectură. În acelaşi timp, aflându-se în cadrul bibliotecii pentru a participa la spectacolele de teatru de păpuşi, copiii vor putea vizita Secţia de împrumut pentru copii, vor putea împrumuta diverse documente de bibliotecă (cărți, DVD-uri) sau vor afla toate detaliile necesare pentru a-şi face permis de bibliotecă şi a reveni pentru a împrumuta cărţi sau a participa la diverse activități ce vor mai fi organizate.

De asemenea, copiii vor pătrunde în lumea poveștilor, fiind de la început captivați de personajele poveștilor cu ajutorul actorilor. Teatrul are un rol practic și bine conturat în dezvoltarea copilului, spun specialiștii, atât sub aspect emoțional, cât și psihologic, intelectual și conceptual, iar teatrul de păpuși este sinonim cu zâmbetul și cu bucuria nemăsurată a copilului care descoperă lumea prin farmecul poveștilor.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Din motive legate de situația pandemică actuală, numărul maxim de participanți care vor putea fi prezenți concomitent în sală va fi limitat la 35. Pe perioada vizitei în bibliotecă, participanții vor trebui să respecte măsurile de prevenție anti-Covid, respectiv distanțare (în sală vor putea asista la spectacole câte maxim 35 de spectatori, motiv pentru care, dacă numărul copiilor prezenți se va apropia de 35, părinții vor fi rugați să aștepte în curtea instituției), purtatul măștii (purtarea măștii este obligatorie pentru toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani), termometrizare la intrarea în clădire, dezinfecția mâinilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Poveste de Vacanță”, teatru de păpuși la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”.
 Vizualizări articol: 1021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Poveste de Vacanță”, teatru de păpuși la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei