Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 149 (7761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violență extremă într-o comună din Suceava: au bătut doi bărbați și au violat o femeie

Marţi, 29 Iunie 2021 (12:38:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi au fost arestați preventiv de judecătorii de la Fălticeni, în urma propunerii formulate de procurorii locali, într-un caz de agresiune grav petrecut la finele săptămânii trecute, în comuna Baia.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, în noaptea de 26 spre 27 iunie, în jurul orei 23.00, cei doi inculpați au pătruns într-o curte și au agresat doi bărbați, unul dintre ei suferind leziuni care au necesitat 4 zile de îngrijiri medicale.

”Ulterior, cei doi inculpaţi au exercitat acte de violenţă şi asupra unei persoane de sex feminin, întreţinând, prin constrângere, raporturi sexuale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Din datele pe care am reușit să le mai aflăm, femeia agresată sexual, în vârstă de 49 de ani, locuiește cu concubinul în casa unui vârstnic din Baia. Cei doi agresori se cunoșteau bine atât cu femeia, cât și cu concubinul, consumând alcool înainte de agresiune în casa respectivă. Cei doi au venit în seara agresiunii la locuința unde era femeia, hotărâți să facă sex cu ea. Proprietarul și concubinul au încercat să se opună, însă au fost loviți și au dat înapoi. Cei doi au făcut ulterior sex cu femeia, fapta fiind reclamată a doua zi dimineață.    

Mihai Măturoi și Constantin Mihalache au fost puși sub acuzare pentru trei infracțiuni deosebit de grave, respectiv violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și viol.

Judecătoria Fălticeni a emis luni, 26 iunie, mandate de arestare preventivă pe numele ambilor, în urma propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violență extremă într-o comună din Suceava: au bătut doi bărbați și au violat o femeie.
 Vizualizări articol: 3598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Violență extremă într-o comună din Suceava: au bătut doi bărbați și au violat o femeie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei