Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 149 (7761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Oprit de poliție, după ce a pătruns pe contrasens, în sens giratoriu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un șofer pericol public, despre care polițiștii au convingerea că era băut, dar care a refuzat să-i fie testată alcoolemia, a fost oprit de un echipaj de ordine publică al Poliției municipiului Rădăuți, după ce agenții au observat că a intrat pe contrasens la intrarea în sens giratoriu. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul miezului nopții, când polițiștii care se deplasau pe strada 1 Mai au observat un autoturism marca BMW, care se deplasa pe strada 1 Mai în direcția străzii Piața Unirii și care a pătruns pe contrasens, în sensul giratoriu care face legătura între străzile 1 Mai-Ion Nistor-Putnei-Piața Unirii.

La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 40 de ani, care a refuzat să sufle în etilotest. Polițiștii au consemnat în raportul de eveniment că acesta era vizibil sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde, în prezența medicului de gardă, a refuzat să-i fie prelevare probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Ca atare, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul de prelevare de mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei”. Infracțiunea de refuz de recoltare a probelor de sânge este pedepsită mai aspru decât consumul de alcool în sine, neputându-se aplica o amendă penală, ci doar o condamnare. 

Tot la Rădăuți, duminică dimineață, în jur de ora 8.00, Poliția a fost sesizată că dinspre Volovăț se deplasează un autoturism VW Touran, al cărui șofer este sub influența alcoolului.

Pe strada 1 Mai din Rădăuți, mașina respectivă a fost identificată și trasă pe dreapta.  La volan era un tânăr în vârstă de 23 de ani, singur în autoturism. În urma verificării cu etilotestul, în cazul acestuia a rezultat o concentrație de 0,50 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-au recoltat și probe biologice și s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oprit de poliție, după ce a pătruns pe contrasens, în sens giratoriu.
 Vizualizări articol: 1176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Oprit de poliție, după ce a pătruns pe contrasens, în sens giratoriu1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei