Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 139 (7751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premiu pentru originalitate și rezultate notabile la olimpiade, pentru studenți și îndrumători din USV

Miercuri, 16 Iunie 2021 (13:16:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenții suceveni și îndrumătorii acestora au obținut rezultate notabile în cadrul olimpiadelor organizate la sfârșitul lunii mai și în cadrul primei jumătăți a lunii iunie, de instituții academice de prestigiu din domeniul economic. Astfel, Academia de Studii Economice din București a organizat a-XV-a ediție a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare (ONEF 2021), Secțiunea Masterat, în regim online. În cadrul  fazei naționale s-au calificat 32 de lucrări științifice, împărțite în două subsecțiuni, Subsecțiunea 1 -Administrarea afacerilor și Subsecțiunea 2 -  Economie.

Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică  a Universității ”Ștefan cel Mare ” din Suceava  a fost reprezentată la nivel național în această competiție de două lucrări științifice. Lucrarea intitulată ” Conceptualizarea unui model econometric de evaluare a prețurilor de transfer în funcție de indexul de localizare geografică, elaborată de studenții masteranzi Constantin Daniel Alexandru  și Paula Croitor, de la programul de studii Contabilitate, audit financiar și expertiză contabilă, sub îndrumarea lect.univ.dr.Ana-Maria Macovei și a conf.univ.dr. Marian Socoliuc, a fost răsplătită de juriul competiției cu Mențiune, iar lucrarea intitulată Model econometric de evaluare a goodwill-ului pentru companiile care aplică raportarea integrată, elaborată de studenții masteranzi  Anamaria Sandulachi și Anda Ivaniuc, de la același program de studii, sub îndrumarea lect.univ.dr. Marius-Sorin Ciubotariu și a asist.univ.dr. Cristina-Gabriela Cosmulese, a primit din partea juriului Premiul pentru Aplicabilitate.

La sfârșitul săptămânii trecute, Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu a organizat Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare (ONEF 2021), Secțiunea Licență, tot în regim online. În cadrul fazei naționale s-au calificat un număr de 46 de lucrări științifice, împărțite în două subsecțiuni, Economie și Administrarea afacerilor.

Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică (FSEAP) a Universității ”Ștefan cel Mare ” din Suceava  a fost reprezentată la nivel național de către lucrarea intitulată ” Percepția generațiilor Y și Z privind procesul digitalizării contabilității” elaborată de studenții Alexandru Cojocari și Iulian Dascălu, de la programul de studii Contabilitate și informatică de gestiune, sub îndrumarea prof.univ.dr. Veronica Grosu și lect.univ.dr. Ana Maria Macovei. Această lucrare a fost răsplătită de juriul competiției cu Premiul de Originalitate.

La aceste competiții au participat studenți de la ciclul de licență și masterat de la principalele centre universitare din țară: București, Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Iași, Sibiu și Constanța. Evenimentele științifice au constituit un bun prilej pentru studenții FSEAP de a-și demonstra preocuparea pentru activitatea de cercetare științifică și de a-și testa nivelul de pregătire în comparație cu studenții din celelalte centre universitare importante ale țării.

Faptul că toate cele 3 lucrări elaborate de studenții FSEAP, participante la faza națională a ONEF 2021, au fost premiate de juriile de specialitate, demonstrează nivelul ridicat de pregătire al studenților acestei facultăți sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiu pentru originalitate și rezultate notabile la olimpiade, pentru studenți și îndrumători din USV.
 Vizualizări articol: 3799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premiu pentru originalitate și rezultate notabile la olimpiade, pentru studenți și îndrumători din USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei