Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 139 (7751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

A început amenajarea centrului de vaccinare anticovid în Vama Siret

Miercuri, 16 Iunie 2021 (14:30:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un centru de vaccinare împotriva Covid-19 va funcționa în Punctul de Trecere a Frontierei Siret. Miercuri a început amenajarea acestuia, în unul dintre cele două containere primite de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, de la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale. Al doilea container va fi folosit pentru centrul de vaccinare funcțional deja la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeșu, a arătat că tot cu titlu de ajutor gratuit s-au mai primit,  de la rezervele de stat, două radiatoare electrice și elemente de cazarmament: 10 paturi, 10 saltele, 10 pături și 10 cearșafuri, destinate organizării celor două centre de vaccinare în zonele punctelor de trecere a frontierei de pe teritoriul județului Suceava. În aceste centre se pot vaccina atât pasagerii, cât și alte persoane care doresc. Serul utilizat este Johnson&Johnson.

„După încetarea efectelor pandemiei, produsele rămân la dispoziția Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, urmând a fi folosite pentru protecția populației, în cazul apariției altor situații de urgență pe raza județului Suceava. Constituirea unor centre de vaccinare în PTF Siret, respectiv PTF din Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare”este oportună având în vedere fluxul ridicat de tranzitări prin cele două puncte de trecere”, a arătat prefectul Cimpoeșu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A început amenajarea centrului de vaccinare anticovid în Vama Siret.
 Vizualizări articol: 1231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A început amenajarea centrului de vaccinare anticovid în Vama Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei