Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2020 - Anul XXV, nr. 286 (7591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Banii ridicați la percheziții de la Leon-Ionuț Mihăiescu ar aparține de fapt părinților acestuia

Vineri, 4 Decembrie 2020 (11:42:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Părinții unui angajat de la Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava susțin cu documente că banii găsiți la perchezițiile efectuate în cursul săptămânii trecute de procurorii Direcției Naționale Anticorupție le aparțin și nu ar fi fost obținuți din șpagă de fiul lor, Leon-Ionuț Mihăiescu. Potrivit datelor de anchetă, la imobilul unde locuia bărbatul s-au găsit și ridicat 74.010 euro, 1.800 de lire sterline şi 30.545 de lei, sume de bani care s-ar fi aflat într-o sacoşă din plastic dintr-un seif. Părinții acestuia au contactat redacția ”Monitorul de Suceava” și au explicat că fiul lor locuia împreună cu ei, iar banii le aparțin.

Mai exact, banii provin dintr-un proces de daune ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe 27 februarie 2012. Instanțele de judecată au decis că firma de asigurări trebuie să plătească suma de 230.000 de lei, la care se adaugă penalități de 0,2% pentru fiecare zi de întârziere. În total, părinții agentului de poliție și examinator Leon-Ionuț Mihăiescu au încasat peste 100.000 de euro, bani care sunt în realitate cei găsiți la perchezițiile de joi, 26 noiembrie.

”Cu ocazia perchezițiilor le-am explicat celor care au venit la noi acasă că banii provin din daunele încasate ca urmare a procesului, dar nu aveam actele la noi. Între timp, am luat documentele de la instanță și de la executorul judecătoresc și le vom depune la DNA pentru a demonstra că sunt banii noștri, obținuți în mod cinstit”, au explicat părinții lui Leon-Ionuț Mihăiescu.

Mai mult, aceștia și-au exprimat convingerea că fiul lor este nevinovat și au precizat că în trecut acesta a depus două rapoarte prin care solicita să fie mutat de la Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava.

Leon-Ionuț Mihăiescu a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile de instanțele sucevene, după ce a DNA a formulat pe numele său trei acuzații, una de constituire de grup infracțional organizat și două de luare de mită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Banii ridicați la percheziții de la Leon-Ionuț Mihăiescu ar aparține de fapt părinților acestuia.
 Vizualizări articol: 10124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Banii ridicați la percheziții de la Leon-Ionuț Mihăiescu ar aparține de fapt părinților acestuia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei