Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2020 - Anul XXV, nr. 286 (7591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnat la 80 de zile de muncă în folosul comunității după ce a încercat să mituiască un polițist

Vineri, 4 Decembrie 2020 (15:20:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care a încercat să mituiască un polițist cu 300 de euro, în încercarea de a-și scăpa nepotul de un dosar penal, a fost condamnat de Tribunalul Suceava la o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru dare de mită, fiindu-i impus un termen de supraveghere de 3 ani. Dacă decizia va rămâne definitivă în această formă, inculpatul, Gheorghe Pleșca, are impuse mai multe obligații, printre care și cea de a presta 80 de zile de muncă în folosul comunității, în cadrul Complexului de recuperare neuro-psihomotorie „O nouă viaţă” Suceava sau la Primăria Frătăuții Noi. Judecătorii de la Tribunalul Suceava au mai dispus confiscarea de la inculpat a sumei de 300 de euro.

În ziua de 1 iulie a.c., inculpatul a întâlnit și abordat în trafic un lucrător de poliție, promițându-i suma de 300 de euro și cerându-i în schimb ca nepotul său, care a comis o infracțiune la regimul rutier cu o zi înainte, să nu fie tras la răspundere penală pentru aceasta. A fost vorba de un dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul neînmatriculat. Dosarul penal fusese întocmit de un subordonat al polițistului.

După această discuție, inculpatul s-a deplasat la sediul Postului de poliție Frătăuții Noi și a scos cei 300 de euro promiși, momentul fiind surprins în flagrant de către organele de poliție sesizate de tentativa de mituire.

Mituitorul a fost cercetat în stare de libertate, sub măsura controlului judiciar.

Dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul polițiștilor de la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnat la 80 de zile de muncă în folosul comunității după ce a încercat să mituiască un polițist.
 Vizualizări articol: 1984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Condamnat la 80 de zile de muncă în folosul comunității după ce a încercat să mituiască un polițist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei