Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2020 - Anul XXV, nr. 264 (7569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Lungu: “În municipiul Suceava toate piețele sunt deschise, iar Complexul Comercial Bazar funcționează”

Luni, 9 Noiembrie 2020 (12:04:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Efectul noilor restricții impuse la nivel național în urma deciziilor Consiliului Național pentru Situații de Urgență se resimte de luni în privința activității piețelor, care nu mai au voie să funcționeze în spații închise.

Pentru a nu le închide total, astfel încât comercianții să își poată desfășura în continuare activitatea, iar clienții să aibă de unde alege să își facă cumpărăturile, administrația suceveană a mutat în aer liber tarabele.

“Am fost în această dimineață în piețele în care am realocat mesele în aer liber, în Burdujeni și în Piața Centrală. Piețele funcționează în condiții normale. Toate persoanele fizice și agenții economici care au contracte vor putea vinde pe mesele amplasate în aer liber. În municipiul Suceava nu sunt piețe închise. Facem un sacrificiu pentru a putea reduce numărul de cazuri cu infectări pozitive în orașul nostru: mai puține persoane la spital, mai puține cazuri la ATI, mai puține persoane decedate”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care a mers personal în piețe să vadă cum au fost duse la îndeplinire noile dispoziții de siguranță a populației.

Măsura vine ca urmare a indicațiilor specialiștilor, care afirmă că în piețele închise există un risc destul de mare de a se infecta pentru persoanele în vârstă, care sunt majoritare atât în rândul cumpărătorilor, cât și în rândul vânzătorilor.
“Piața George Enescu funcționează în aer liber, piața angro funcționează. Vom deschide în perioada următoare și Piața Ițcani. Complexul Comercial Bazar rămâne deschis.  Dragi suceveni! Să facem tot ce trebuie să limităm  extinderea acestui virus nemilos!”, a adăugat Ion lungu, care a precizat că la sfârșitul săptămânii vor fi organizate piețe volante în Zona Centrală pe esplanadă, în cartierul Burdujeni - zona Moldova, în cartierul Obcini - zona Premier unde vor putea să își vândă produsele producătorii autohtoni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: “În municipiul Suceava toate piețele sunt deschise, iar Complexul Comercial Bazar funcționează”.
 Vizualizări articol: 4150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Lungu: “În municipiul Suceava toate piețele sunt deschise, iar Complexul Comercial Bazar funcționează”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei