Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2020 - Anul XXV, nr. 264 (7569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs de desene pentru elevi, la Muzeul Național al Bucovinei

Luni, 9 Noiembrie 2020 (14:43:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzeul Național al Bucovinei organizează un concurs de desene pentru elevi despre virusul SARS-CoV-2, intitulat „Urâtul SARS-CoV-2”. La concursul de desene, elevii pot participa pe două categorii de vârstă: clasele I-IV și clasele V-VIII.Elevii pot să se înscrie în concurs cu un singur desen ce trebuie trimis pe adresa de e-mail competition@muzeulbucovinei.ro, cu formatul A4, dar nu mai mare de 5MB.Numele fișierului trebuie să cuprindă: numele și prenumele, clasa, școala și orașul.Tehnica de lucru este liberă, alb-negru sau color (desene în acuarelă, tempera, etc.) sau folosind calculatorul.

Desenele pot fi realizate tip desen artistic, ilustrație sau chiar caricatură.Premiile oferite de Muzeul Național al Bucovinei pentru cele două categorii de vârstă sunt:Premiul I - diplomă și un portret color realizat de artistul Ovidiu Ambrozie Bortă – BOA; Premiul II - diplomă și un portret color realizat de BOA; Premiul III - diplomă și un portret color realizat de BOA; Premii Speciale – diplome.Desenele pot fi trimise pe adresa de e-mail competition@muzeulbucovinei.ro până pe data de 15 decembrie 2020.Toate desenele vor fi publicate online pe https://www.facebook.com/muzeulbucovinei și pe www.muzeulbucovinei.ro. Toți elevii vor primi un catalog virtual cu desenele premiate și cu cele mai bune lucrări din concurs. Elevii vor primi diplome de participare la acest concurs.Muzeul Național al Bucovinei își rezervă dreptul de a promova acest concurs prin desenele competitorilor. Elevii trebuie să răspundă prin desene la întrebări precum: „Ce știm despre acest virus?”, „Cum trebuie să ne ferim de acesta?”, „Ce măsuri trebuie să luăm?”, „Cât de urât este chipul lui?”. Prin acest concurs de desene, spun organizatorii, elevii își vor verifica cunoștințele de siguranță și protecție la acest virus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs de desene pentru elevi, la Muzeul Național al Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs de desene pentru elevi, la Muzeul Național al Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei