Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2020 - Anul XXV, nr. 264 (7569)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Programele de terapie online – o soluție pentru sănătate

Cercetări științifice revoluționare ne relevă faptul că emoțiile și gândurile ne pot afecta sănătatea și ne pot contura cursul vieții. Dar dacă o atitudine pozitivă este tot ce avem nevoie pentru a trăi o viață mai sănătoasă și mai fericită, de ce nu se schimbă mai repede mai mulți oameni? Răspunsurile sunt adânc imprimante în noi. De la strămoșii noștri am moștenit forma nasului sau culoarea ochilor, dar și tiparele emoționale și credințele lor. La fel ca secretele de familie de mult pierdute, aceste tipare ne influențează sănătatea, bunăstarea și relațiile în moduri de care nici măcar nu suntem conștienți.

Indiferent că suntem tineri sau mai în vârstă, că suntem sănătoși sau suferim de diverse afecțiuni este vital să acordăm o perioadă scurtă de timp dimineața și seara pentru exerciții care să ne vindece corpul, organele interne, să ne refacă echilibrul emoțional și să ne crească imunitatea.

Reamintim că această ocazie că am pus la dispoziția doritorilor programul nostru de terapie online „Near you online”. În cele două ședințe online de MARȚI și JOI vom exersa împreună timp de 60 de minute diverse exerciții pentru îmbunătățirea stării de sănătate a organismului. Vizate sunt în primul rând sistemul nervos și starea psihică. La aceste două ședințe un participant poate doar urmări și efectua ce vede pe ecran. Fiecare dintre cele 2 ședințe este urmată de 30 de minute de explicații privitoare la ce s-a efectuat în ziua respectivă, după care vor primi materiale video ajutătoare și pot trimite un e-mail cu eventualele nelămuriri. Fiecare participant va beneficia de un program de terapie personalizat pentru acasă în așa fel încât să putem lucra la unison de 2 ori pe săptămână, dar fiecare să poată lucra acasă pentru sănătatea lui câteva minute în fiecare dimineață și seară.

Ce exerciții folosim? Gama este vastă deoarece între starea generală de sănătate a organismului, funcționarea organelor interne și starea psihică este o legătură strânsă. Scopul este să ajungem să ne vindecăm afecțiunile prezente, să ne îmbunătățim echilibrul emoțional și să trecem prin diferitele etape ale vieții cât mai sănătoși, cu un sistem imunitar cât mai puternic. Abordarea exercițiilor este gradată ca și complexitate și permite oricui, indiferent de vârstă și de starea de sănătate, să progreseze constant. Scopul principal este schimbarea treptată a stilului de viață în așa fel încât să atingem o vârstă cât mai înaintată, cu cât mai puține probleme de sănătate fizică și psihică, cu o imunitate bună și organe interne care să funcționeze perfect.

Pentru a îmbunătăți rezultatele pe care le obțineți prin exersarea săptămânală acasă și alături de noi în fiecare marți și joi, puteți beneficia la o serie de seminarii și tabere în țară (până în prezent Durău, Constanța și Brașov) și străinătate (până în prezent Grecia, insulele Corfu, Paxos, Antipaxos, Kefalonia). Cei care nu pot participa din cauza pandemiei vor putea urmări o parte din activități online și vor putea achiziționa DVD-urile ce vor fi realizate ulterior cu exercițiile prezentate și exersate în cadrul lor. Participanții la programul de terapie desfășurat de noi au oportunitatea de a beneficia și de serviciile profesioniste ale partenerilor noștri de la Diet Club Centrul de Dietă Suceava, Botoșani, Bacău, Brașov și de consilierea de specialitate a unor preoți duhovnici ortodocși care să îi îndrume în practicarea rugăciunii.

Pentru o mai bună înțelegere a ceea ce facem la fiecare ședință și a programului de lucru la domiciliu punem la dispoziție o gamă foarte largă de cărți cu DVD-uri, DVD-uri, dar și materiale video pe care le vom pune la dispoziția participanților.

Fie că participați la un program de terapie, fie vă ocupați singuri de sănătatea dumneavoastră, este esențial să treceți fără probleme de sănătate peste această perioadă stresantă în care frica este principalul factor care vă scade imunitatea, vă destabilizează funcționarea organelor interne și echilibrul emoțional, iar dacă vă îmbolnăviți să aveți un corp suficient de puternic care să vă ajute să treceți cu ușurință peste boală. Acest lucru nu se va întâmpla dacă stați la televizor, pe rețelele de socializare și urmăriți știri și emisiuni care propagă panică, dacă cădeți în stări de deznădejde, dacă nu aveți o rutină zilnică de exerciții pentru sănătate, dacă nu vă întăriți credința în Dumnezeu și dacă mâncați nesănătos. Deci, este bine să selectăm câteva programe TV care ne fac să ne simțim bine, să limităm timpul petrecut pe rețelele de socializare, să facem exerciții fizice, să schimbăm un pic dieta, și să profităm de această perioadă pentru a consolida legătura noastră cu Dumnezeu.


 

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223

www.mihaimoisoiu.ro

E-mail: mmmoisoiu@gmail.com


 


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programele de terapie online – o soluție pentru sănătate.
 Vizualizări articol: 2010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 34 voturi
Programele de terapie online – o soluție pentru sănătate5.0534

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei