Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2020 - Anul XXV, nr. 231 (7536)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr urmărit și lăsat fără lănțișorul de aur, portofel și telefon pe o stradă din Fălticeni

Joi, 1 Octombrie 2020 (13:33:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de numai 18 ani a fost urmărit și tâlhărit pe o stradă din Fălticeni, iar autorii au fost prinși câteva zile mai târziu. S-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, când victima mergea pe o stradă din apropierea Gării din Fălticeni. La un moment dat, tânărul a observat că este urmărit și a început să alerge sperând că va scăpa. Nu a reușit să ajungă prea departe, pentru că unul dintre urmăritori i-a pus piedică, iar mai apoi a devenit un sac de box pentru agresori. Pus la pământ, tânărul a fost lovit cu pumnii și picioarele, iar cei doi i-au luat portofelul în care erau documente și 20 de lei, un telefon mobil și un lănțișor de aur cu cruciuliță cu o greutate totală de 9,55 grame.

Agresorii au abandonat apoi victima și au dispărut. Cum aveau nevoie de bani, cei doi s-au gândit să amaneteze lănțișorul la un magazin specializat, iar prinderea lor a devenit apoi doar o chestiune de ore. Polițiștii au aflat astfel că Eduard Varga, de 23 de ani, a fost cel care a amanetat bijuteria și a primit suma de 1.270 de lei, din care o parte i-a fost înmânată colegului de tâlhărie, Iulian-Cătălin Marin, zis ”Coca”, de 18 ani. În cazul lui Eduard Varga a fost emisă ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, iar joi acesta urma să fie dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Fălticeni pentru emiterea unui mandat de arestare. În cazul celui de-al doilea individ s-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice, deoarece apărătorii săi au depus la dosar o serie de documente din care rezultă că ar suferi de ceva afecțiuni psihice. În funcție de rezultatul acestei expertize, procurorul de caz va decide ce măsură trebuie luată față de ”Coca”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr urmărit și lăsat fără lănțișorul de aur, portofel și telefon pe o stradă din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr urmărit și lăsat fără lănțișorul de aur, portofel și telefon pe o stradă din Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei