Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 aug 2020 - Anul XXV, nr. 188 (7493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pompierii au intervenit la două incendii izbucnite la case, pe timp de noapte

Miercuri, 12 August 2020 (16:26:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două locuințe au fost afectare grav în urma unor incendii izbucnite în noaptea de marți spre miercuri, una la Valea Poienii, în Dolhasca, și una la Vatra Dornei. Prima alarmă de incendiu s-a dat în jurul orei 2.30 din noapte. Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca și ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dolhasca, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Valea Poienii, orașul Dolhasca. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Focul a fost lichidat la aproximativ două ore de la apelul la 112. Din primele evaluări a rezultat că au ars acoperișul casei pe aproximativ 120 mp și grinzile care alcătuiau planșeul construcției. S-au degradat plafonul locuinței și aparate electrocasnice. ”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect”, se arată într-un comunicat al pompierilor militari. Pompierii au transmis că au salvat restul casei și un adăpost de animale. Pe 12 august, la ora 5.00, când afară era încă întuneric, pompierii de la Vatra Dornei au fost alarmați de faptul că arde o case din municipiul stațiune. În acest caz, la sosirea echipajelor ardea o anexă din care pornise focul, care era extins și la acoperișul casei. În incendiu au fost distruse și aparate electrocasnice, mobilă și aproximativ un metru cub de material lemnos. De asemenea, s-au degradat plafonul și tavanul camerelor de locuit. Practic, din casă nu a mai rămas mai nimic, după cum se poate observa și în imagini. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din zona anexei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii au intervenit la două incendii izbucnite la case, pe timp de noapte.
 Vizualizări articol: 1268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii au intervenit la două incendii izbucnite la case, pe timp de noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei