Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2020 - Anul XXV, nr. 180 (7485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost oprit în trafic băut și fără permis

Luni, 3 August 2020 (12:35:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control în trafic efectuat în cadrul Planului de Acțiune ”Blocada”, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc vehicule sub influența consumului de alcool, a dus la identificarea unui bărbat de 27 de ani din comuna Berchișești, pentru care verificarea alcoolmetrică a stabilit că băuse înainte de a se urca la volan, neavând în același timp nici permis de conducere.

Totul s-a petrecut  la miezul nopții de sâmbătă spre duminică, când echipajul de poliţie rutieră din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului acţiona pe strada Pricopie Jitariu din localitatea Berchişeşti, în apropierea intersecţiei cu D.J. 209C.

La volanul autoturismului marca Audi A4 oprit se afla Gabriel A. de 27 de ani, care mirosea a băuturi alcoolice. Polițiștii au fost nevoiți să efectueze testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge la spital, pentru  stabilirea alcoolemiei reale.

În urma verificării în bazele de date ale poliției, s-a constatat faptul că  bărbatul  nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule. Verificările efectuate în baza de date a deţinătorilor de autovehicule din România, au dus la stabilirea faptului că autoturismul marca Audi A4 aparţine unui proprietar din comuna Berchișești, cel de la volan declarând faptul că a sustras autoturismul din faţa casei acestuia, în timp ce proprietarul se afla în casă.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt în scop de folosinţă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”. Având în vedere gravitatea faptelor sale, polițiștii au emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca procurorii de caz să ia decizia aplicării acestuia unei măsuri restrictive.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost oprit în trafic băut și fără permis.
 Vizualizări articol: 1102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost oprit în trafic băut și fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei