Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2020 - Anul XXV, nr. 147 (7452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prins beat la volan, după ce a fost implicat într-o tamponare din vina altuia

Joi, 25 Iunie 2020 (12:40:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 44 de ani din comuna Bosanci s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat beat la volan. În timp ce circula prin comună, un tânăr șofer nu i-a acordat prioritate, între cele două autoturisme având loc o tamponare. În urma verificării cu etilotestul, bărbatul aparent nevinovat pentru producerea coliziunii a fost depistat băut și s-a ales cu un dosar penal.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, în timp ce un tânăr de 19 ani din comuna Moara conducea un autoturism BMW pe strada Siminului din comuna Bosanci. Ajuns în intersecția cu strada Brutarului, tânărul șofer nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Opel condus de un bărbat de 44 de ani din localitate, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului cele două vehicule au fost avariate, la fața locului fiind solicitată intervenția poliției după ce șoferii nu s-au putut înțelege amiabil. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Ipotești au constatat când au ajuns la fața locului că șoferul în vârstă de 44 de ani, nevinovat de producerea tamponării, mirosea a alcool. Testarea celor doi șoferi implicați a arătat o valoare de 0,00 mg/l în cazul șoferului în vârstă de 19 ani și de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt șofer, care a fost transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice care vor stabili alcoolemia în sânge. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru ”conducere sub influența alcoolului”, iar tânărul șofer a fost sancționat contravențional pentru neacordare de prioritate în trafic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins beat la volan, după ce a fost implicat într-o tamponare din vina altuia.
 Vizualizări articol: 1120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prins beat la volan, după ce a fost implicat într-o tamponare din vina altuia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei