Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2020 - Anul XXV, nr. 147 (7452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Eleva Adela Șulea, de la „Miron Costin”, a obținut marele premiu la un concurs de teatru

Joi, 25 Iunie 2020 (13:57:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Eleva Adela Șulea, în vârstă de 11 ani, de la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, a obținut recent marele premiu la un concurs online de teatru, secțiunea - interpretare individuală. În cadrul concursului organizat de Fundația Dan Voiculescu, suceveanca a interpretat textul „Despre bătrâni” de Ștefan Mitroi. „Poeziile și textele pe care le interpretez mi le aleg din lecturile mele sau din clipurile video ale artiștilor consacrați, pe care le adaptez la posibilitățile mele de exprimare. Am și câteva încercări poetice pe care deocamdată le țin în sertar. Poezia va fi mereu pasiunea mea, iar viitorul meu va fi tot în universul cuvintelor.Monologul pe care l-am ales pentru acest concurs mi-a plăcut foarte mult încă de la prima citire. Mesajul transmis m-a dus cu gândul la bunicii mei și mi-ar plăcea să-i bucur cu interpretarea mea”, ne-a spus Adela Șulea.

Eleva ne-a povestit că a prins gustul scenei de la vârsta de 5 ani, când a recitat pentru prima dată în public la un festival pentru copii și tineret. După acest debut, Adela a participat la mai multe concursuri și evenimente culturale, precum „Poetul lunii” - Fălticeni, Festivalul internaţional de teatru pentru tineret „Grigore Vasiliu Birlic" - Fălticeni, Festivalul de recitare din lirica eminesciană, Festivalul „Nicolae Labiș”, Festivalul Sânzienelor, Festivalul - Concurs de Literatură „Rezonanţe Udeştene”, precum și multe alte evenimente la care au fost prezenți importanți scriitori contemporani și artiști consacrați. Eleva a avut colaborări cu Centrul Cultural Bucovina, cu Radio AS, dar și cu artiști plastici cunoscuți. Cu drag participă la ședințele Cenaclului transfrontalier „Mașina cu Poeți” și la Casa de Poezie „Light of ink” de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava. Încurajată de familie, de prieteni, de profesori, Adela Șulea vrea crească frumos în „universul cuvintelor”, așa că nu putem decât să-i urăm mult succes.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eleva Adela Șulea, de la „Miron Costin”, a obținut marele premiu la un concurs de teatru.
 Vizualizări articol: 1610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Eleva Adela Șulea, de la „Miron Costin”, a obținut marele premiu la un concurs de teatru5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei