Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2020 - Anul XXV, nr. 127 (7432)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un singur sucevean cu Covid-19 a fost internat în spital, în ultimele 24 de ore

Marţi, 2 Iunie 2020 (13:33:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Informarea de presă transmisă, marți, de Prefectura Suceava arată că, în ultimele 24 de ore, în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a fost internată o singură persoană diagnosticată cu Covid – 19 și au fost externate 20 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

Marți, la ora 9.00, în Spitalul de Urgență Suceava se aflau internați 397 de pacienți, dintre care 159 de pacienți cu Covid-19, 13 pacienți fiind internați la secția ATI. În Spitalului Municipal Rădăuți erau internați 30 de pacienți cu Covid-19 și 24 de persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Conform comunicatului Prefecturii, în cursul zilei de marți se vor recolta probe, în vederea testării pentru Covid- 19, personalului din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică.

Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, marți în județ se aflau în autoizolare la domiciliu 4.843 de persoane, în carantină instituționalizată 5 persoane, 17.228 de persoane erau ieșite din autoizolare și 3.102 persoane au ieșit din carantină instituționalizată. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20.716 teste.

Conform situației întocmite de către DSP Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.606 de persoane declarate vindecate.

În cursul zilei de 1 iunie a.c., polițiștii au desfășurat 32 de acțiuni in context Covid- 19, fiind verificate 4.716 persoane aflate în autoizolare la domiciliu și 34 de societăți comerciale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un singur sucevean cu Covid-19 a fost internat în spital, în ultimele 24 de ore.
 Vizualizări articol: 2048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un singur sucevean cu Covid-19 a fost internat în spital, în ultimele 24 de ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei