Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2020 - Anul XXV, nr. 110 (7415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava a ieşit din carantină!

Miercuri, 13 Mai 2020 (22:53:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

UPDATE: Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat cu puţin timp în urmă că Suceava şi opt localităţi învecinate municipiului vor ieşi din carantină, măsură impusă în urmă cu o lună şi jumătate. Marcel Vela a spus că în acest sens a fost emisă o nouă Ordonanţă Militară, care prevede anularea carantinei pentru Suceava. Practic, după anularea carantinei, locuitorii municipiului Suceava şi ai celor opt localităţi învecinate se vor putea bucura de primele măsuri de relaxare după finalizarea stării de urgenţă, alături de ceilalţi români, începând cu vineri, 15 mai.

 

Marcel Vela a ținut să le mulțumească sucevenilor pentru tot efortul depus în perioada în care acest municipiu şi localităţile învecinate au fost în carantină: „Aş dori să mulţumesc compatrioţilor din judeţul Suceava pentru efortul, dăruirea şi impicarea lor din această perioadă. Prin tot ceea ce au făcut au avut grijă de sănătatea celor dragi şi au protejat pe ceilalţi cetăţeni din zonele limitrofe şi din toată ţara. Sunteţi eroii noştri, sunteţi nişte învingători şi, pentru toate acestea, vă mulţumesc din suflet, dumneavoastră, medicilor care au luptat în prima linie, colegilor din Ministerul Afacerilor Interne, Prefectului şi preşedintelui Consiliului Judeţean cât şi tuturor insituţiilor inplicate în acest efort titanic”.

Noua ordonanță militară 12 din 13 mai 2020 a fost semnată de ministrul Marcel Vela și va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Iată textul integral al ordonanței militare menționate:

"Având în vedere dispozițiile art. 24 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 22 din 21 ianuarie 1999, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 453/2004, cu modificările și completările ulterioare, ale art. 2 și art. 3 alin. (3) din Decretul nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României, ținând seama de evaluarea realizată de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, aprobată prin Hotărârea nr. 23 din 13.05.2020, pentru punerea în aplicare a dispozițiilor pct.1 din anexa nr. 2 la Decretul nr. 240/2020, în temeiul art. 20 lit. n) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 453/2004, cu modificările și completările ulterioare, Ministrul afacerilor interne emite următoarea:

Art.1 - (1) Se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava și în zona limitrofă formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

(2) Măsura se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Art.2 - (1) Prezenta ordonanță militară se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

(2) Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația de a informa publicul, prin mesaje difuzate regulat, despre conținutul prezentei ordonanțe militare", se arată în ordonanța militară 12 din 13 mai 2020.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava a ieşit din carantină!.
 Vizualizări articol: 5506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Suceava a ieşit din carantină!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei