Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mai 2020 - Anul XXV, nr. 106 (7411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectura Suceava explică motivele pentru care a sesizat procurorii în cazul unui doctor și a trei asistente de la Spitalul Câmpulung

Vineri, 8 Mai 2020 (15:11:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura a venit cu precizări și detalii privind cazul celor patru cadre medicale de la Câmpulung Moldovenesc care nu ar fi respectate dispoziția de detașare la Spitalul Județean Suceava și sunt cercetate acum de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.  

Pe data de 13 aprilie, a fost emis un ordin de prefect prin care s-a dispus detașarea la Spitalul Județean Suceava a unui medic specialist ATI și a trei asistente medicale pe perioada instituirii stării de urgență la nivel național, conform propunerii Direcției de Sănătate Publică Județeană Suceava. Data limită de respectare a ordinului era 18 aprilie.

Pe 19 aprilie, deci la o zi după data limită, Spitalul Județean Suceava a comunicat Prefecturii Suceava că ”până la această dată personalul medical nu s-a prezentat la post în cadrul Spitalului Județean de Urgență <Sfântul Ioan cel Nou> Suceava.”

Cazul este departe de a fi lămurit, pentru că cele trei asistente ar fi lucrat totuși la Spitalul Județean Suceava, iar acum se consideră victimele unor acuzații nefondate.

Reamintim că Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a înregistrat, în data de 6 mai, o plângere penală înaintată de Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, care face referire la patru cadre medicale angajate la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, care nu au respectat ordinul prefectului, cu privire la detașarea la Spitalul Județean Suceava, pe perioada stării de urgență.

”Cercetările se vor desfăşura în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale”, precizează procurorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura Suceava explică motivele pentru care a sesizat procurorii în cazul unui doctor și a trei asistente de la Spitalul Câmpulung.
 Vizualizări articol: 2272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura Suceava explică motivele pentru care a sesizat procurorii în cazul unui doctor și a trei asistente de la Spitalul Câmpulung0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei