Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mai 2020 - Anul XXV, nr. 106 (7411)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primăria Suceava oferă spitalului 10 ventilatoare de urgență, 1.000 de combinezoane de protecție și 10.000 de măști de unică folosință

Vineri, 8 Mai 2020 (16:00:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleșii locali suceveni, întruniți vineri într-o ședință de urgență, au aprobat o importantă donație din partea municipalității către Spitalul Județean de echipamente medicale și de protecție, necesare în lupta cu noul coronavirus.

Conform proiectului de hotărâre inițiat de primarul Ion Lungu și discutat în Consiliul Local de vineri, s-a aprobat transmiterea în folosință gratuită către Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a 10 ventilatoare transport/urgență tip Oxivent Oxi4 achiziționate de Primăria municipiului Suceava.

Valoarea celor 10 ventilatoare de urgență este de 847.875 lei, inclusiv TVA, conform contractului de furnizare încheiat între Primăria Suceava și BPM Tehnologica SRL.

Donația municipalității sucevene către spital include și 1.000 combinezoane de protecţie din TNT de 60gr/mp, închidere cu fermoar și fixare pe încheieturi și glezne, achiziționate din catalogul electronic de la firma Intes Texis SRL la prețul total de 29.000 lei fără TVA.

Tot Primăria Suceava pune la dispoziția Spitalului Județean de Urgență 10.000 măști de unică folosință.

Conform proiectului adoptat, bunurile vor fi predate Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava imediat după achiziționare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava oferă spitalului 10 ventilatoare de urgență, 1.000 de combinezoane de protecție și 10.000 de măști de unică folosință.
 Vizualizări articol: 1382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Suceava oferă spitalului 10 ventilatoare de urgență, 1.000 de combinezoane de protecție și 10.000 de măști de unică folosință0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei