Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2020 - Anul XXV, nr. 69 (7374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spitalul Fălticeni este spital-suport pentru urgențele chirurgicale, pediatrie și ginecologie

Marţi, 24 Martie 2020 (17:17:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Fălticeni a devenit spital-suport pentru urgențele din specialitățile chirurgie-ortopedie, pediatrie și obstetrică-ginecologie. Managerul spitalului, dr. Vlad Morariu, a declarat, marți, că primele cazuri au fost primite încă de luni și a subliniat că este vorba despre urgențe, nu despre pacienți cu afecțiuni cronice. Acesta a spus că secretarul de stat Nelu Tătaru a vizitat, marți, atât actualul spital municipal, cât și pe cel nou, care mai are nevoie de finanțare pentru cumpărarea aparaturii ca să fie dat în folosință.

Dr. Morariu a precizat că, din cauza faptului că la această oră spitalul are un singur medic anestezist - și acesta în vârstă de 60 de ani, capacitatea de intervenție în cazurile care necesită anestezie este deocamdată limitată, însă se analizează posibilitatea ca în perioada următoare să fie detașați de la Iași medici calificați în această specialitate.

Spitalul Municipal Fălticeni are 40 de paturi la secția Chirurgie, dintre care 30 pentru chirurgie generală și 10 pentru ortopedie, 30 de paturi la Obstetrică-Ginecologie și 30 de paturi la secția Pediatrie.

Managerul Spitalului Municipal a mai spus că Primăria Fălticeni alocă fonduri pentru achiziția a patru ventilatoare pentru secția ATI și pentru un aparat de testare. Singura problemă este găsirea unui furnizor care să livreze echipamentele într-un timp cât mai scurt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Fălticeni este spital-suport pentru urgențele chirurgicale, pediatrie și ginecologie.
 Vizualizări articol: 2331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul Fălticeni este spital-suport pentru urgențele chirurgicale, pediatrie și ginecologie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei