Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2020 - Anul XXV, nr. 69 (7374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clubul Sportiv Alessia Athletic a lansat campania „Sprijină finalizarea noului spital din Fălticeni!”

Marţi, 24 Martie 2020 (15:09:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Sportiv Alessia Athletic, condus de suceveanca Laura Alina Pazari, a lansat campania „Sprijină finalizarea noului spital din Fălticeni!”. Mesajul sucevencei este următorul: „Noi putem face diferenţa între o clădire nouă, încă nefolosită, şi un spital care poate trata mii de persoane şi care poate prelua noile cazuri de coronavirus din zona Sucevei!”.  Noul spital din Fălticeni, aproape finalizat, a mai completat inițiatoarea campaniei umanitare, are 93 de saloane a câte două-trei locuri, cu grup sanitar propriu și prize de fluide pentru fiecare pat. „Este proiectat cu bloc operator cu 6 săli de operaţii, departament de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI)  şi secţii de Radiologie și imagistică medicală, Laborator de analize medicale, Ambulatoriu de specialitate, Stația centrală sterilizare, Compartiment de Primiri Urgențe, Serviciul BFT și Kinetoterapie. Are o stație proprie de oxigen cu două generatoare de mare putere care sunt deja instalate și puse în funcțiune. Spitalul din Fălticeni poate amenaja secţii dedicate, iar la nevoie întreaga unitate medicală poate fi transformată în centru pentru tratarea pacienților diagnosticaţi cu noul coronavirus”, a mai spus Laura Alina Pazari.

·     Toate fondurile strânse vor fi redirecţionate către Primăria Fălticeni, deţinătorul spitalului

Acum, este nevoie de dotarea spitalului din Fălticeni cu aparatură pentru fiecare secţie, iar autorităţile locale se zbat în acest moment să furnizeze fondurile necesare finalizării lui. „Haideţi să le fim alături şi să donăm fiecare din puţinul nostru pentru a da Fălticeniului spitalul atât de necesar. Noi ne-am propus să strângem 20.000 de euro, bani cu care se pot cumpăra echipamente esenţiale pentru spital. Fiecare donaţie, oricât de mică, poate aduce o rază de speranţă în viaţa celor bolnavi”, este masajul sucevencei, care le mulţumește tuturor celor care vor alege să o sprijine în acest demers. Toate fondurile strânse vor fi redirecţionate către Primăria Fălticeni, deţinătorul spitalului. Astfel, Alessia Athletic, deşi oprită din programul de pregătire a micilor atleţi, alege şi acum să alerge către un orizont mai bun. „Vă promitem că nu ne vom opri din a face lucruri bune şi vă aşteptăm cu drag la toate competiţiile organizate de noi atunci când pericolul coronavirusului va fi de domeniul trecutului. Este momentul paşilor mici care, adunaţi, pot aduna distanţa maratonului! Pas cu pas, împreună, schimbăm lumea care ne înconjoară. Putem să aducem schimbarea atâta vreme cât suntem uniţi! Noi nu așteptăm niciodată schimbarea să vină din exterior, găsim soluții pentru a face primul pas! #Doneaza #Pentru #Spitalul #Fălticeni; #ClubSportiv #AlessiaAthletic. Donează Acum!”. Mai multe detalii despre campanie găsiți pe https://alessiaathletic.ro/donations/sprijina-finalizarea-noului-spital-din-falticeni/.

Pentru donaţii în lei: Nume: Asociatia Club Sportiv Alessia Athletic, IBAN: RO77BRDE340SV74636183400, in RON, B.R.D. - G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Sportiv Alessia Athletic a lansat campania „Sprijină finalizarea noului spital din Fălticeni!”.
 Vizualizări articol: 2290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Clubul Sportiv Alessia Athletic a lansat campania „Sprijină finalizarea noului spital din Fălticeni!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei