Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2020 - Anul XXV, nr. 69 (7374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Donație de 100.000 lei pentru spitalele din Suceava și Fălticeni, de la CAR Învățământ Fălticeni

Marţi, 24 Martie 2020 (16:19:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O importantă donație de 100.000 de lei a fost făcută de reprezentanții CAR Învățământ Fălticeni, pentru achiziționarea de echipamente medicale, de protecție și consumabile, pentru spitalele din Suceava și Fălticeni. În cadrul campaniei deschise de aceștia, au fost provocate și alte asociații, firme, companii și persoane fizice, pentru a pune umărul să sprijine personalul medical și pacienții care ar putea ajunge în perioada următoare într-o situație delicată. Printr-un comunicat trimis din partea CAR Învățământ Fălticeni am primit următorul mesaj:

 

”Situația dificilă prin care trecem în această perioadă cere măsuri urgente pe care le putem face cu toții, prin gesturi simple, zi de zi. Coronavirusul care se extinde și în România din ce în ce mai repede nu trebuie să ne schimbe viețile drastic, nu trebuie să ne panicheze mai mult decât e nevoie, nu trebuie să ne afecteze într-un mod din care să ne revenim greu. Dacă stăm acasă și respectăm câteva reguli simple de igienă putem fi cu toții eroi și putem opri răspândirea COVID-19 în comunitatea în care trăim.

Pentru că doar schimbând lucruri mici în jurul nostru putem schimba alte lucruri la nivel mai mare, am decis să donăm echipamente medicale, de protecție și consumabile în valoare de 100.000 lei către spitalele din Fălticeni și din Suceava.

 

50.000 lei pentru Spitalul Municipal Fălticeni

50.000 lei pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

Donația este făcută din partea tuturor membrilor CAR, banii provenind din Fondul pentru Asistență Socială, unde membrii cotizează cu 1 leu/lună.

 

#sinoi ajutăm sistemul medical să ne ajute

 

Medicii, asistentele, infirmierele sunt în prima linie acum, în lupta cu noul coronavirus. Dacă ei nu sunt sănătoși, cine ne mai poate ajuta? Cine ne mai poate oferi asistență medicală? Aceștia sunt eroii noștri, cei care au nevoie de echipamente medicale și de protecție pentru a rămâne în prima linie. Numai împreună putem fi cu toții eroi. Prin gesturi simple, cum ar fi statul acasă, cumpărăturile pentru vecini sau o donație către cadrele medicale.

 

Donăm #sinoi ca și comunitate pentru spitalele din Suceava și din Fălticeni

 

Ce știm însă, este că e o sumă mică pentru a face diferența într-o criză puternică cum este aceasta, Provocăm așadar #sinoi alte asociații, firme, companii și persoane fizice să pună umărul și să sprijine atât de în nevoie personalul medical și pacienții, cunoscuți, consăteni și chiar rude, care ar putea ajunge în perioada următoare într-o situație delicată.

 

Dacă am învățat ceva ca instituție, în cei peste 90 de ani de la înființare, este că binele și-l face omul cu mâinile lui.

 

#sinoi putem fi eroii de mâine ai comunității din care facem parte

 

Provocăm Ceztrans Company, Romfour - transport international de persoane, Alevia, Trio Nec, TehnoWorld, Haiducul Com, Pensiunea Iristar, Regal Gold Falticeni, Ventu's Lounge Bar & Club, Regal Gold Falticeni, Sc lovers, Imperial Grill&Music, Vice, Raitar, Rogelya, Simos Grill, Delicatese Larisa, Botuşanu COM - Depozit si Market Plus, Clinica Dr Lungu Falticeni, Alpin Oil, Farmacia Tania, Farmacia Morpheus, și de asemenea, pe toți cei care citiți acest mesaj să completați donația pentru a ne ține medicii sănătoși și capabili să ne trateze atunci când vom avea nevoie, dar și pentru că așa este bine și omenește, să ajutăm atunci când aproapele nostru este în nevoie.

 

Pe parcursul campaniei vom actualiza în fiecare seară sumele donate pentru această cauză și vom publica pe site-ul car-invatamant.roîn secțiunea dedicată acestui lucru materialele cumpărate, data când vor fi livrate și vom face o galerie foto în care veți vedea toate detaliile pe care vreți să le aflați.

 

Donațiile se pot face în conturile deschise la BCR RO26RNCB0237022824380081 (lei) sau RO84RNCB0237022824380007 (euro) și în numerar în orice agenție CAR Învățământ Fălticeni.

 

Vă provocăm #sinoi să vă alăturați aceste inițiative prin care putem să susținem cu toții comunitatea locală!

 

Dacă doriți detalii suplimentare despre campanie vă rugăm să ne scrieți pe office@car-invatamant.rosau pe pagina noastră de Facebook CAR Învățământ Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donație de 100.000 lei pentru spitalele din Suceava și Fălticeni, de la CAR Învățământ Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Donație de 100.000 lei pentru spitalele din Suceava și Fălticeni, de la CAR Învățământ Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei