Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 feb 2020 - Anul XXV, nr. 27 (7332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Suceava învață din experiența de dezvoltare a altor orașe, în cadrul unui proiect internațional

Marţi, 4 Februarie 2020 (17:01:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul reședință de județ va utiliza experiența de dezvoltare a altor orașe europene, acumulată în cadrul unui proiect internațional finanțat din fonduri europene, pentru amenajarea Parcului Șipote, dar și pentru diversificarea activităților din zona de agrement Tătărași.

Prezent la Budapesta, la întrunirea reprezentanților celor nouă orașe europene partenere în cadrul proiectului transnațional, viceprimarul Lucian Harșovschi a spus:

“La ceilalți e mai bine! De foarte multe ori ne confruntăm cu această afirmație. Tocmai din acest motiv, dar și pentru că ne dorim ca Suceava să fie asemenea orașelor mari, căutam să preluăm din experiența acestora pentru a contribui la dezvoltarea orașului nostru. La Budapesta are loc întâlnirea transnațională care marchează finalul fazei de dezvoltare a proiectului <Health&Greenspace> (Sănătatea și spațiile verzi), în care municipiul Suceava este partener cu orașele: Espoo (Finlanda), Santa Pola (Spania), Breda (Olanda), Messina (Italia), Tartu (Estonia), Limerick (Irlanda), Poznan (Polonia) și Budapesta (Ungaria). Aceasta a presupus vizite din partea experților desemnați de program în fiecare oraș, culegere de informații și pregătirea documentației pentru faza de implementare, care va dura 24 de luni și va debuta în luna mai a acestui an.

Astfel, vom identifica și implementa cele mai bune soluții pentru diversificarea activităților din zona de agrement Tătărași, precum și pregătirea de acțiuni care vor contribui la revitalizarea și redarea funcționalității parcului Șipote, atunci când acesta va trece în proprietatea municipiului Suceava”.
Proiectul presupune planificarea și gestionarea responsabilă a zonelor urbane verzi și este finanțat de U. E. în cadrul programului de cooperare teritorială URBACT III.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava învață din experiența de dezvoltare a altor orașe, în cadrul unui proiect internațional.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava învață din experiența de dezvoltare a altor orașe, în cadrul unui proiect internațional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei