Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 feb 2020 - Anul XXV, nr. 27 (7332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vină comună pentru producerea unui accident, după ce un şofer nu a acordat prioritate unei maşini conduse cu viteză peste limita legală

Marţi, 4 Februarie 2020 (11:34:45)

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Stulpicani, ce conducea luni, în jurul orei 12.45, un autoturism pe DJ 177A din localitate, ajuns la intersecţia cu strada „Sub Arşiţă”, a efectuat un viraj spre stânga, fără să asigure și fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus de un localnic de 22 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

După impact, autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani a fost proiectat în şanţ, iar autoturismul condus de bărbatul de 22 de ani s-a izbit de un parapet de beton din zonă.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Aceştia au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că vinovăţia producerii accidentului aparţine atât conducătorului auto de 32 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului care circula pe drumul prioritar, cât şi conducătorului auto de 22 de ani, care circula cu viteză peste limita legală.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vină comună pentru producerea unui accident, după ce un şofer nu a acordat prioritate unei maşini conduse cu viteză peste limita legală.
 Vizualizări articol: 1945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vină comună pentru producerea unui accident, după ce un şofer nu a acordat prioritate unei maşini conduse cu viteză peste limita legală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei