Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 feb 2020 - Anul XXV, nr. 27 (7332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prins beat la volan de două ori într-o seară, a încercat să îl mituiască pe poliţist, apoi l-a înjurat şi ameninţat

Marţi, 4 Februarie 2020 (14:22:52)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat,cercetat sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită, ultraj şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Din probatoriul administrat în cursul urmăririi penale au rezultat următoarele:

Pe 7 decembrie 2019, în jurul orei 22:45, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, conducea autoturismul personal pe un drum judeţean şi a fost oprit pentru control de un echipaj de poliţie.

Conducătorul auto a declarat că nu are la el nici un document, motiv pentru care lucrătorii de poliţie l-au invitat la sediul postului de poliţie din apropiere, în vederea identificării.

Bărbatul i-a promis poliţistului care l-a oprit „foloase materiale, respectiv o sumă de bani neprecizată”, conform probatoriului, pentru ca acesta să nu-i întocmească dosar penal, fiind a doua oară când l-a oprit acelaşi poliţist în seara respectivă. Agentul de poliţie nu a acceptat promisiunea de mită.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi şi-a exprimat consimţământul pentru prelevarea de probe biologice.Inculpatul a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava de agentul de poliţie care îl oprise în trafic, însoţit de un coleg.

Pe drumul spre unitatea medicală, în incinta unităţii medicale şi pe drumul de întoarcere, inculpatul l-a ameninţat şi înjurat pe poliţist.

La unitatea medicală, inculpatul a acceptat doar prelevarea unei singure probe biologice. Din buletinul de analiză toxicologică reiese că bărbatul avea o alcoolemie de 2,33g‰.

Cauza a fost instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Suceava.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins beat la volan de două ori într-o seară, a încercat să îl mituiască pe poliţist, apoi l-a înjurat şi ameninţat.
 Vizualizări articol: 2287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prins beat la volan de două ori într-o seară, a încercat să îl mituiască pe poliţist, apoi l-a înjurat şi ameninţat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei