Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 feb 2020 - Anul XXV, nr. 27 (7332)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: Alocarea unui elicopter SMURD în judeţul Suceava este meritul Guvernului PSD

Marţi, 4 Februarie 2020 (12:12:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, marţi, că alocarea unui elicopter SMURD în judeţul Suceava, în zona de munte, este meritul fostei guvernări social-democrate şi nu a actualului Guvern PNL şi a şefului administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur.

Ioan Stan a amintit că şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, a anunţat încă din data de 25 aprilie 2018 că Inspectoratul General de Aviaţie va fi dotat cu 10 elicoptere de intervenţie montană, respectiv şase elicoptere mari operate de Inspectoratul General de Aviaţie şi patru elicoptere mici pentru salvare montană ce vor fi distribuite în Făgăraş, Braşov, Petroşani şi Vatra Dornei.

Stan a precizat că Raed Arafat estima durata procedurilor de licitaţie la un an sau un an şi jumătate. „Suntem exact acum, în 2020, la termenul estimat, iar elicopterele au fost distribuite. Heliportul urma să fie construit la Vatra Dornei. Singurul <merit> al domnului Gheorghe Flutur este că a luat elicopterul de la Vatra Dornei şi l-a dus la Câmpulung Moldovenesc. Acest elicopter este un lucru real, concret, făcut pentru zona montană suceveană de guvernul social-democrat şi de Raed Arafat, pe care actuala guvernare liberală încearcă să-l înlăture. Acestei realităţi i se adaugă intenţiile bune ale preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, ce sunt doar la stadiul de imaginaţie şi pot fi considerate simple fabulaţii electorale, cum ar fi autostrăzi cu tuneluri, aeroport la Floreni, săli polivalente, spital de copii etc.”, a declarat liderul PSD Suceava. El a adăugat că toate acestea „sunt aceleaşi fantasmagorii” pe care Gheorghe Flutur le promitea sucevenilor în 2016 că le va îndeplini imediat ce va ajunge la conducerea Consiliului Judeţean Suceava.

În final, Ioan Stan a ţinut să mai adauge că şi sala polivalentă şi spitalul de copii din Suceava se aflau în procedurile legale încă din timpul guvernării PSD, însă ca de obicei Gheorghe Flutur se laudă cu munca altora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Alocarea unui elicopter SMURD în judeţul Suceava este meritul Guvernului PSD.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ioan Stan: Alocarea unui elicopter SMURD în judeţul Suceava este meritul Guvernului PSD1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei