Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 ian 2020 - Anul XXV, nr. 1 (7306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoferiță băută, prinsă în trafic de polițiști, după ce inițial le-a spus că se odihnește în mașină

Duminică, 5 Ianuarie 2020 (11:17:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au dat dovadă de perseverență în cazul unei femei care părea a fi beată la volan, prinzând-o în trafic după ce inițial aceasta se afla în staționare și le-a spus că se odihnește în mașină. Cazul cu accente comise s-a petrecut vineri, în jurul orei 14.30, când polițiștii de la Gălănești au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe raza comunei Bilca, în lunca râului Suceava, este un BMW negru, iar în el se află o femeie care pare a fi inconștientă. La fața locului, echipajul de poliție a găsit BMW-ul staționat, fără avarii. În interior era o femeie care le-a spus oamenilor legii că se odihnește și că așteptă pe cineva. La fața locului a fost solicitat și un echipaj SMURD, însă respectiva a refuzat să fie transportată la spital. Polițiștii nu au putut face inițial prea multe având în vedere că mașina staționa, astfel că femeia nu putea să aibă legal calitate de conducător auto. Au rămas însă în supraveghere, astfel că, în jurul orei 15.50, același BMW fost oprit, de această dată în trafic, pe raza comunei Frătăuții Noi. De această dată, femeii i s-a putut pune etilotetsul. Femeia în vârstă de 42 ani, din comuna Fătăuții Vechi, avea o concentrație de 0,77 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Șoferița, care are permis de conducere valabil, a fost transportată la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Se așteaptă acum rezultatele probelor biologice, care să confirme alcoolemia mare în sânge, probabil în jurul valorii de 1,5 la mie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferiță băută, prinsă în trafic de polițiști, după ce inițial le-a spus că se odihnește în mașină.
 Vizualizări articol: 3701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șoferiță băută, prinsă în trafic de polițiști, după ce inițial le-a spus că se odihnește în mașină5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei