Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 ian 2020 - Anul XXV, nr. 1 (7306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Circulaţia rutieră este deschisă pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Suceava

Duminică, 5 Ianuarie 2020 (17:03:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a informat în această după amiază că circulaţia rutieră este deschisă pe toate drumurile din judeţul Suceava. Astfel, la această oră marea majoritate a drumurilor sunt la negru şi umede, cu excepţia DN29 pe tronsonul Salcea-Dumbraveni, DN2 Balcauţi-Siret şi DN 17A, la Ratoş. Pe aceste tronsoane vântul suflă cu intensitate formându-se o peliculă de zăpada pe carosabil. Prefectul judeţului, Alexandru Moldovan a spus că tot toate traseele aflate în administrarea Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava se acționează cu 15 ATB-uri şi  trei utilaje multifuncționale. „În funcție de evoluția vremii se vor scoate pe traseu si celelalte utilaje. Numărul de utilaje total disponibile la nivelul SDN Suceava este de 28 de la prestator si şase utilaje proprii”, a declarat Moldovan. El a spus că şi în zona de munte se cicrulă pe un carosabil umed, cu excepția DN 17A, pe o porţiune de trei kilometri în Pasul Palma, unde drumul este acoperit cu zăpadă frământata, cu o grosime de la 0-1 cm. În zona Pasului palma înregistrează vânt cu o viteză de aproximativ 50 km /h. De precizat că pe toate sectoarele de drumuri naţionale ninge slab. În momentul de faţa pe tronsoanele Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc se acționează cu 7 utilaje, în zonele Tihuta, Mestecăniş, între Poiana Stampei și Mestecaniş, Palma, precum şi pe DN 17 B.

Prefectura Suceava a mai transmis că utilajele Directiei Județene de Drumuri si Poduri  staţionează în baze. „După ora 17:00 cele 36 de utilaje ale Direcţiei vor desfășura activități specifice de prevenire, combatere a poleiului si îndepărtarea stratului de zăpadă care se va depune pe carosabil, prin împrăștierea de material antiderapant şi acţionarea cu lama”, se arată în informarea Prefecturii. Potrivit aceleiaşi surse în judeţ se înregistrează precipitatii slabe sub forma de ninsoare, fără depuneri pe carosabil, iar utilajele sunt pregătite să intervină pe toate drumurile județene aflate pe nivelurile I şi II de viabilitate pe timp de iarnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia rutieră este deschisă pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Suceava.
 Vizualizări articol: 1301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circulaţia rutieră este deschisă pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei