Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 ian 2020 - Anul XXV, nr. 1 (7306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Prefectul Alexandru Moldovan a solicitat Poliţiei Suceava luarea de măsuri pentru reducerea numărului accidentelor rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat Inspectoratului de Poliţie Judeţean luarea de măsuri pentru a evita producerea accidentelor rutiere. Solicitarea a fost făcută într-o şedinţă pe care Alexandru Moldovan a avut-o la începutul acestui an cu reprezentanţii structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru a se reasigura că au fost luate toate măsurile pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi turiştilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru reducerea numărului de accidente rutiere şi pentru fluidizarea traficului.

„Solicitarea a venit ca urmare a numărului mare de turişti care petrec sărbătorile de iarnă în judeţul Suceava şi care în următoarele zile se vor îndrepta spre casă, astfel încât este de aşteptat ca valorile de trafic să crească”, a spus Alexandru Moldovan. El a precizat că a solicitat dispunerea de către structurile cu atribuţii din cadrul IPJ Suceava a măsurilor necesare asigurării siguranţei cetăţenilor şi gestionării corecte a provocărilor specifice sezonului rece, inclusiv acţionarea în dispozitiv de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului, acţionarea cu echipaje suplimentare din toate structurile de profil aflate în teren, şi utilizarea, în scop de prevenire a accidentelor rutiere, a dispozitivelor radar din dotare la nivelul drumurilor naţionale din judeţul Suceava.

„În cadrul şedinţei operative afost subliniată importanţa cooperării între toate structurile implicate în asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul judeţului, precum şi informarea corectă a cetăţenilor, în funcţie de situaţiile intervenite”, a spus prefectul judeţului Suceava. El a precizat că măsurile solicitate au menirea reducerii accidentelor rutiere, atât în zonele critice, cât şi în cele frecventate de turişti, precum şi de prevenire a evenimentelor cu consecinţe negative specifice sezonului rece.

„În acest sens, rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic”, a încheiat Alexandru Moldovan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul Alexandru Moldovan a solicitat Poliţiei Suceava luarea de măsuri pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.
 Vizualizări articol: 2943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Prefectul Alexandru Moldovan a solicitat Poliţiei Suceava luarea de măsuri pentru reducerea numărului accidentelor rutiere3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei