Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 ian 2020 - Anul XXV, nr. 1 (7306)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Sucevenii pot plăti de astăzi taxele și impozitele locale pe 2020

Luni, 6 Ianuarie 2020 (09:36:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contribuabilii suceveni dornici să plătească cât mai devreme taxele și impozitele locale și să beneficieze de reducerea de 10% care se acordă pentru plata integrală, pe tot anul, pot face asta de luni, 6 ianuarie 2019.

„Taxele și impozitele nu se majorează nici în 2020 și pot fi achitate începând de astăzi, 6 ianuarie! Persoanele care achită taxele pentru întregul an, până la data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10% (aplicată pentru impozitul pe teren, clădiri și mașini). Acestea se pot achita la casieriile primăriei (numerar sau card), în conturile de trezorerie ale instituției sau online”, a anunțat luni dimineață viceprimarul Lucian Harșovschi.

La fel ca în fiecare an, primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost primul contribuabil care și-a achitat taxele și impozitele locale, plătind în total 533,40 de lei, pentru impozitul pe clădiri, pe mijlocul de transport, taxa de ecologizare și impozitul pe teren.

„Şi în acest an am fost primul cetățean care a achitat taxele şi impozitele locale în Municipiul Suceava. Cred că este corect, în calitate de reprezentant al autorităților locale, să dăm exemplu de responsabilitate civică.
Fac un apel la toți contribuabilii Municipiului Suceava să achite taxele şi impozitele locale în această perioadă pentru a beneficia de reducere (bonificații) de 10% atât persoane fizice, cât şi persoane juridice”, a spus edilul sucevean.

Modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale

Taxele şi impozitele locale se pot plăti direct la ghişeele municipalităţii, între orele 08.00 – 14.00, cu „bani gheață” sau cu cardul, online – conform unei proceduri descrise pe siteul primăriei și pe www.ghiseul.ro, sau prin virament bancar, în conturile municipalității, deschise la Trezorerie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii pot plăti de astăzi taxele și impozitele locale pe 2020.
 Vizualizări articol: 664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii pot plăti de astăzi taxele și impozitele locale pe 20205.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei