Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 257 (7258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Etapă neagră pentru echipele locale de rugby

Duminică, 3 Noiembrie 2019 (18:21:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa a VI-a a Diviziei Naționale de Rugby (DNS) a fost una neagră pentru cele două echipe locale, atât CSM Bucovina Suceava cât și RC Gura Humorului fiind învinse la mare diferență de scor, deși au jucat pe propriile terenuri. Și mai trist este că după această etapă cele două reprezentate ale Sucevei din DNS au ajuns pe ultimele două poziții în clasament ( Suceava locul VII, cu 7 puncte, Humorului locul VIII, cu doar 2 puncte) și nu par a mai avea șanse să mai urce în acest tur, din care mai este de jucat o singură echipă.

CSM Bucovina Suceava a cedat, pe stadionul Unirea, în fața liderului Știința Petroșani, cu 5-75. Deși nimeni nu se aștepta la o victorie a gazdelor, având în vederea valoarea liderului și multiplele absențe din tabăra celor de la CSM, totuși pe teren sucevenii au fost blazați din primul minut. Oaspeții au înscris când au vrut, suceveni au placat rar cu exactitate, impresia fiind că așteaptă să scape cât mai repede de acest meci și să nu se accidenteze. Atmosfera de meci cenușiu se „datorează” și celor din conducerea Federației de Rugby, care au programat partida la ora la care s-a jucat și finala Cupei Mondiale, astfel că absolut firesc asistența a fost mai redusă ca niciodată.

Cealaltă reprezentantă a județului, Rugby Club Gura Humorului, a pierdut și mai drastic, 7-80, în partida jucată acasă cu RC Bârlad. Humorenii nu au avut nici o șansă în fața unui adversar cunoscut pentru că joacă în mare viteză, bazându-se pe jucători tineri și foarte bine pregătiți.

Pentru suceveni și humoreni ultima etapă din această toamnă se anunță și mai grea, ambele echipe locale urmând a juca în deplasare, pe terenul unor echipe fruntașe. CSM Bucovina Suceava va evolua pe terenul celor de la CS Năvodari, în timp ce lanterna roșie, CS Gura Humorului va juca pe terenul liderului absolut – Știința Petroșani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Etapă neagră pentru echipele locale de rugby.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etapă neagră pentru echipele locale de rugby0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei