Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 257 (7258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Festivitate

Interpress SRL, firma care editează „Monitorul de Suceava”, s-a clasat pe primul loc în Topul Firmelor organizat de CCI Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai profitabile companii sucevene au fost premiate, ieri, în cadrul Topului Firmelor – Gala Excelenţei în afaceri, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava. Gala a fost găzduită de Conacul Domnesc din Şcheia şi a avut loc în prezenţa conducerii CCI Suceava, a autorităţilor judeţene şi locale, precum și a câtorva oameni de afaceri cu cele mai bune performanţe în cursul anului 2018. În cadrul topului întocmit de CCI Suceava, firma care editează ziarul „Monitorul de Suceava”, SC Interpress SRL, s-a clasat pe primul loc la categoria întreprinderi mici, secţiunea „Activităţi de editare a cărţilor, ziarelor şi alte activităţi de editare a ziarelor”.

Preşedintele CCI Suceava, Nicolae Troaşe, a precizat că la fel ca în fiecare an şi la ediţia de anul acesta au fost identificate şi promovate companiile sucevene care au fost capabile să funcţioneze la înalţi parametri de eficienţă şi care au obţinut constant performanţe de-a lungul anilor, fiind totodată un eveniment de referinţă pentru comunitatea de afaceri din Bucovina, o carte de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri.

Ca în fiecare an, şi de această dată Gala Excelenţei în Afaceri a reprezentat un moment de rememorare şi evaluare a timpului care a trecut şi a muncii depuse cu greutăţile şi împlinirile ei. Topul Firmelor este, de altfel, un barometru al realităţii economice judeţene şi o recunoaştere a meritelor şi reuşitelor pe care managerii companiilor locale le-au obţinut în anul care s-a scurs. Nicolae Troaşe a subliniat că îmbucurător este faptul că numărul firmelor care îndeplinesc criteriile de participare la Topul Firmelor, stabilite prin aplicarea unui soft la nivel naţional, a fost şi în acest an în creştere. Evaluarea nivelului de performanţă şi stabilirea clasamentelor pe domenii, grupe de activitate şi grupe de mărime a firmelor se realizează în baza unei metodologii de către Comisiile pentru realizarea Topului Firmelor, constituite pe domeniile respective. Astfel, sunt prevăzute la nivel teritorial domenii ale Topului: Cercetare – Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură şi Industrie Alimentară; Construcţii; Servicii; Comerţ, Turism, împărţirea domeniilor pe grupe de activitate realizându-se în baza Codului CAEN, a obiectului de activitate, declarat pe propria răspundere a firmelor în situaţiile financiare anuale. Indicatorii utilizaţi pentru clasificarea firmelor au fost cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat.

„Camera de Comerţ şi Industrie Suceava adresează felicitări tuturor firmelor nominalizate anul acesta în Topul Firmelor, considerând că acestea sunt cele care ne fac cinste şi dau măsura dezvoltării economice a judeţului şi mulţumeşte, încă o dată, partenerului principal, sponsorilor şi partenerilor media principali”, a spus Nicolae Troaşe.

 

Directorul Bermas SA, Elena Anisoi, a primit trofeul de excelenţă pentru „Femeia manager a anului 2018”

În cadrul Galei de Excelenţă, CCI Suceava a acordat mai multe trofee de excelenţă şi premii speciale pentru a răsplăti elementele cheie de diferenţiere pe piaţă, continuitatea în activitate, eficienţa şi competitivitatea, „abilitatea de a genera idei” şi creativitatea. Pentru al patrulea an consecutiv, trofeul de excelenţă pentru managerul anului i-a fost acordat lui Vasile Armenean. De asemenea, trofeul de excelenţă pentru femeia manager a anului 2018 a fost primit de directorul SC Bermas SA, Elena Anisoi.

Au mai fost acordate trofee de excelenţă pentru partenerul principal al evenimentului, pentru parteneriat strategic - Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, cea mai îndelungată activitate – Bucovina SA; cea mai reprezentativă firmă de IT&C – Assist Softwere. Trofeele de excelenţă pentru 25 de ani de activitate au fost primite de Alma Viva Group SRL, Coneltex SRL,  Ecuator Holding SRL, General Construct SRL, Herald SRL, Iacob's SA, Inter-Conti Com SRL, Inter-Media SRL, Lidana Com SRL, Marelbo Prod-Com SRL, Nicolis Prodcom SRL, Ritmic Com SRL şi Trecatorul Com SRL.

De asemenea, trofeul de excelenţă pentru 20 de ani de activitate a fost acordat pentru Adamaris SRL, Ferovali SRL, Imptax SRL, Rompeisaj SRL, Sami Plastic SA şi Tudia SRL. La acestea se adaugă trofeele speciale acordate pentru parteneriat dinamic şi durabil cu CCI Suceava, care au fost primite de Accept Software SRL, Ambro SA, Autodel Holding SRL, Autotehnorom SRL, Bilco Turismsrl, B.G. Media, Darex Auto SRL, Dorna Medical SRL, Dru-Po SRL, Fritehnic SRL şi Sidem SRL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interpress SRL, firma care editează „Monitorul de Suceava”, s-a clasat pe primul loc în Topul Firmelor organizat de CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 2960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Interpress SRL, firma care editează „Monitorul de Suceava”, s-a clasat pe primul loc în Topul Firmelor organizat de CCI Suceava3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei