Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 131 (7132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concursul județean „Lumea mea – Lumea copilăriei”, la Gura Humorului

Vineri, 7 Iunie 2019 (11:24:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul județean ”Lumea mea – Lumea copilăriei”, organizat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” Gura Humorului, s-a desfășurat, recent, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina.

Aflat la cea de a treia ediție, proiectul educativ județean a umplut de entuziasm inimile celor 47 de elevi cu deficiență mintală și/sau autism de la CSEI Sf. Andrei, dar și a elevilor cu adaptare curriculară de la Școala Gimnazială Nr. 1, Școala „Petru Comărnescu”, Școala „Teodor Balan” din Gura Humorului, precum și de la Școala Gimnazială „Iorgu G. Toma” Vama, care s-au întrecut în a-și exprima cele mai frumoase gânduri despre copilărie.

Concursul cu participare directă s-a desfășurat la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, unde a avut loc și vernisajul expoziției cu cele 406 de lucrări ale elevilor care au optat pentru participarea indirectă, vernisaj care, asemeni unui curcubeu al veseliei, a umplut de lumină și bucurie sala în care s-a desfășurat concursul.

„Ne-am bucurat să avem la cele două secțiuni ale concursului – desen și colaj, lucrări de la un număr de 53 de școli și grădinițe, din 27 de județe și municipiul București și chiar participare internațională prin lucrările trimise de elevii cu deficiență mintală de la Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy im. ks. Jana Twardowskiego Bochnia, Polonia”, ne-a spus consilier educativ, coordonator proiect prof. Istrate Isabella. 

În intervalul de timp în care juriul a evaluat reușita lucrărilor, elevii s-au bucurat de un minunat moment artistic care a debutat cu un cântece pentru copii. interpretate de eleva Hasna Ana – Maria, din clasa a VIII-a A, de la CSEI „Sf. Andrei”, continuat mai apoi cu un recital de muzică folk susținut de elevele voluntare ale clasei a VI-a B, coordonator prof. Căulea Elena și prof. Ispășoiu Dorel. În program a urmat un dans modern susținut cu măiestrie de elevele clasei a VII-a A, moment coordonat de prof. Enea Laura Nicoleta de la de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului.

Coordonator de proiect - prof. Sabin Rybanna - a spus că „festivitatea de premiere a adus răsplată efortului depus în realizarea lucrărilor, dar și bucuria de a sărbători prin dans lumea minunată a copilăriei. La buna reușită a proiectului au contribuit și elevii voluntari de la Colegiul <Alexandru cel Bun> Gura Humorului, coordonați de profesor Solonaru Sextilia Elena”. 

Proiectul a fost coordonat de directorul CSEI „Sf. Andrei”, prof. Ciocoiu Mihail, inspector prof. Dumistrăcel Ionel, prof. Sabin Rybanna Elena și prof. Istrate Isabella și s-a realizat datorită implicării active a membrilor echipei de proiect: director adj. prof. Poclitaru Cătălina, prof. Culidiuc Militina, prof. Mihăilă Daniela, prof. Chichifoi M, prof. Cojoleancă Raluca, prof. Avdei Ecaterina, prof. Țilică Liliana, prof. Dascălu Neonila, prof. Tofan Simona, prof. Simeria Maria, prof. Sîrbu Gabriela, prof. Dulgheru Călina, prof. Sava Daniela, instructori de educație Horvat Elena și Săvescu Teodora și secretar șef economist Elisabeta Andronic, care, alături de profesorii coordonatori ai elevilor, au făcut din acest proiect o adevărată reușită.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul județean „Lumea mea – Lumea copilăriei”, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul județean „Lumea mea – Lumea copilăriei”, la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei