Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 67 (7068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

Joi, 21 Martie 2019 (11:22:56)

Studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul USV participă la diferite manifestări internaţionale. În perioada 5 – 8 martie, un grup de 11 studenţi de la programul de masterat cu predare în limba engleza Planning of New Tourism Products and Destination Management, împreună cu 3 cadre didactice, au efectuat o vizită de studiu la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin, manifestare de prestigiu, organizată în fiecare an în prima săptămână din luna martie. Grupul de studenţi a fost însoţit de prof. univ. dr. Carmen Năstase, decanul facultăţii, conf. univ. dr. Angela Albu, director de departament şi responsabilul acestui program de studii, şi conf. univ. dr. Carmen Chaşovschi, director al Serviciului de Afaceri Europene.

În cursul vizitei, studenţii au avut de urmărit elemente concrete legate de promovarea turismului în diferite ţări ale lumii şi, pe baza informaţiilor culese, vor elabora un raport de cercetare. Pentru studenţii participanţi a fost o experienţă inedită şi extrem de interesantă, toţi fiind prezenţi pentru prima dată la o manifestare de acest gen. Vizita le-a oferit o nouă dimensiune a turismului internaţional şi le-a dat posibilitatea de a compara strategiile de promovare ale diferitelor state/regiuni/forme de turism. De asemenea, ei au avut posibilitatea să participe la conferinţe sau workshopuri organizate în spaţiile specializate pentru acest gen de manifestări, din cadrul târgului.

În perioada vizitei, studenţii şi profesorii români au fost invitaţi de partenerul tradiţional al facultăţii, Fachhochschule des Mittelstands (FHM) GmbH, University of Applied Sciences, la o întâlnire la sediul lor din Berlin, unde s-au discutat posibilităţile de dezvoltare a parteneriatului existent în cadrul unor proiecte viitoare.

O altă participare internaţională a studenţilor de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică este cea din Ungaria, din perioada 8-12 aprilie 2019. Partenerul facultăţii, Edutus College, va organiza Săptămâna Internaţională, deschisă atât pentru studenţi, cât şi pentru profesori. Din partea facultăţii sucevene vor participa 5 studenţi şi 2 cadre didactice, care se vor implica în diferite cursuri, proiecte de grup, activităţi culturale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin.
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei