Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 66 (7067)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă depusă pentru reabilitarea sediului Primăriei Suceava

Miercuri, 20 Martie 2019 (13:17:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Licitaţia de atribuire a lucrărilor de renovare şi creştere a eficienţei energetice a sediului Primăriei Suceava, reluată, a treia oară, la o valoare mai mare decât cea iniţială, are în sfârşit un ofertant – o firmă suceveană, cu doi subcontractori locali.

„În sfârşit avem o ofertă depusă la proiectul de creştere a eficienţei energetice a clădirii Primăriei Suceava, după actualizarea indicatorilor economici - Loial Impex SRL cu doi subcontractaţi, Casa Grup SRL Suceava şi Euro Design SRL”, a anunţat miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Valoarea estimată a investiţiei care trebuie realizată este de 6.693.712 lei fără TVA.

„Îmi doresc să fie o ofertă eligibilă, încât să putem demara lucrările la acest proiect important prin care urmează să fie făcute multe schimbări în primărie, de la instalaţia electrică la cea termică. Ne vom muta cu lucrurile de colo-colo, ne vom înghesui, vom vedea cum facem ca să se poată lucra”, a adăugat edilul sucevean.

Proiectul prevede îmbunătăţirea izolaţiei termice a anvelopei clădirii (pereţi exteriori, ferestre, tâmplărie, planşeu peste ultimul nivel, planşeu peste subsol), a şarpantelor şi a învelitoarelor, inclusiv măsuri de consolidare a clădirii, dar şi reabilitarea şi modernizarea instalaţiilor pentru prepararea şi transportul agentului termic pentru încălzire şi a apei calde menajere, a sistemelor de ventilare şi climatizare, inclusiv sisteme de răcire pasivă.
Printre principalele obiective se numără utilizarea surselor regenerabile de energie pentru asigurarea necesarului de energie termică pentru încălzire şi prepararea apei calde de consum, motiv pentru care, pe lângă centrala pe gaz cu funcţionare în condensaţie, va fi montată şi o pompă de căldură de tip sol-apă, de 40Kw, iar caloriferele vor fi demontate şi înlocuite cu ventiloconvectoare.

Măsurile sunt completate de  montarea unui „chiller” de 89 kw care să asigure răcirea şi încălzirea aerului pentru instalaţia de climatizare şi ventilaţie mecanică, o centrală de tratare a aerului, dar şi echipamente care să optimizeze funcţionarea tuturor instalaţiilor.

 


În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertă depusă pentru reabilitarea sediului Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 1495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ofertă depusă pentru reabilitarea sediului Primăriei Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei