Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 56 (7057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din municipiul Suceava

Vineri, 8 Martie 2019 (11:26:42)

Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din municipiul Suceava. Anchetatorii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”, urmând să lămurească condiţiile în care s-a produs decesul.

Joi, la ora 20.38, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de către angajaţi ai Secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava cu privire la faptul că la această unitate a fost adus în comă un bărbat de 48 de ani, din Suceava, care prezintă mai multe traumatisme suferite în urma unei căderi de la înălţime.

În jurul orei 10.00, bărbatul s-a deplasat la un apartament aflat la etajul 2 al unui bloc de pe strada Oituz, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu proprietarul locuinţei şi alte două persoane.

Cei trei colegi de pahar ai bărbatului de 48 de ani le-au declarat ulterior poliţiştilor că în jurul orei 20.00 acesta a precizat că se simte rău şi vrea să plece acasă, după care s-a dus în bucătărie, de unde a sărit sau a căzut pe geam.

Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la Secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava şi a fost supusă unei operaţii chirurgicale, însă la ora 22.40 a decedat.

În urma cercetării la faţa locului, în apartament nu au fost descoperite urme specifice unei agresiuni.

Cele trei bărbaţi care au băut cu victima au precizat faptul că între ei şi aceasta nu a existat nici un conflict, nu s-au certat sau agresat, iar aceasta era foarte tăcută şi s-a plâns că se simte rău. De asemenea, după incident, au constatat că gazul de la maşina de gătit din bucătărie era deschis, fiind lăsat astfel de către bărbatul de 48 de ani, întrucât acesta a fost singurul care  a folosit aragazul.

Corpul victimei a fost depus la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din municipiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei