Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 128 (6838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiectul “Ajutor la teme”, la finele celui de-al optulea an de desfăşurare

Marţi, 12 Iunie 2018 (16:34:52)

Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava anunţă desfăşurarea pe data de 15 iunie, de la ora 12.30, la Sala de Artă a instituţiei, a festivităţii de premiere a elevilor participanţi la proiectul “Ajutor la teme”.                                                                                                                                                                      

Beneficiarii proiectului„Ajutor la teme”, aflat în al optulea an consecutiv de desfăşurare, sunt 40 de copii şi tineri instituţionalizaţi în trei centre de plasament sucevene: „Colţ Alb”, „Micul Prinţ” şi „Speranţa”.

Prin acordarea unor meditaţii săptămânale la 9 materii şcolare, asigurate de 57 de profesori şi studenți voluntari, s-a urmărit îmbunătăţirea situaţiei şcolare a elevilor, reducerea diferenţelor de şanse faţă de colegii lor, proveniţi din familii normal constituite, dar şi ridicarea gradului de încredere în forţele proprii şi stimularea potenţialului intelectual. 

Monitorizarea proiectului s-a făcut săptămânal de către iniţiatoarea şi coordonatoarea proiectului, Nicoleta Tipa, de la Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, în colaborare cu personalul celor trei centre de plasament.

La evaluarea finală s-a urmărit situaţia şcolară, copiii care au înregistrat cel mai mare progres la şcoală răsplătind astfel eforturile profesorilor voluntari şi ale organizatorilor; aceştia vor fi premiaţi de către Biblioteca Bucovinei în cadrul acţiunii din 15 iunie.    

„Proiectul vizează rezultate pe termen lung, educaţia fiind pentru orice copil punctul de plecare în realizarea socio-profesională ca adult. Un mic ajutor, venit la momentul potrivit, poate schimba viaţa unui om. Din acest motiv, dacă avem sprijinul profesorilor, proiectul <Ajutor la teme> va continua şi în anii următori”, au subliniat organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul “Ajutor la teme”, la finele celui de-al optulea an de desfăşurare.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul “Ajutor la teme”, la finele celui de-al optulea an de desfăşurare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei