Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 128 (6838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconştienţă

Prinşi cu viteză excesivă, trei şoferi s-au dovedit a fi şi sub influenţa alcoolului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inconştienţa unor şoferi care se urcă la volan sub influenţa alcoolului este uneori amplificată şi de deplasarea acestora cu viteze peste limita legală, crescând şi mai mult riscul de producere a unor accidente grave.

Un prim astfel de caz a fost depistat duminică dimineaţa, în jurul orei 07.00, când un echipaj din cadrul Biroul Rutier Suceava, în timp ce acţiona pe DN 17, în afara localităţii Stroieşti, a oprit pentru control un autoturism marca VW Jetta, condus de un bărbat de 32 ani, din municipiul Suceava. Acesta fusese înregistrat cu aparatul radar circulând pe sensul opus de mers şi cu viteza de 125 km/h,  într-o zonă în care viteza este limitată la 50 km/h. Poliţiştii au constatat că bărbatul mirosea a alcool, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,43 g/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe de sânge la spital. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Fără permis, băut la volan şi cu viteză excesivă

În după-amiaza aceleiaşi zile, poliţiştii aveau să identifice un alt bărbat, care deşi avea permisul de conducere restricţionat, conducea sub influenţa alcoolului şi cu viteză peste limita legală.

Incidentul s-a produs pe DN 29, în oraşul Salcea, în jurul orei 16.50, când poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi ai Postului de Poliţie Dumbrăveni, în timp ce se aflau în cadrul unei acţiuni pe linie rutieră, au filmat şi înregistrat cu pistolul radar un autoturism marca Opel, care se deplasa în sensul de mers Suceava-Botoşani, rulând cu viteza de 79 km/h în localitate. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 29 ani, din municipiul Suceava, al cărui permis de conducere figura cu restricţii, deci fără drept de circulaţie valabil. Întrucât bărbatul mirosea a alcool,  el a fost testat  cu aparatul etilotest, ocazie cu care s-a constatat că acesta avea o îmbibaţie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru determinarea cu exactitate a alcoolemiei, şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge. În urma abaterilor grave constatate, pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Cel de-al treilea caz a fost identificat de poliţişti la o oră după miezul nopţii, pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava. Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Suceava a oprit pentru control un autoturism BMW care circula pe bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava, cu viteza de 78 km/h. La volan se afla un bărbat de 34 de ani din comuna Zvoriştea care mirosea a alcool, în urma testării acestuia rezultând o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales la rândul său cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinşi cu viteză excesivă, trei şoferi s-au dovedit a fi şi sub influenţa alcoolului.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinşi cu viteză excesivă, trei şoferi s-au dovedit a fi şi sub influenţa alcoolului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei