Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 63 (6773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sute de suceveni au cântat împreună cu Dan Bittman, la concertul susținut de Holograf la Suceava

Luni, 19 Martie 2018 (12:14:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sute de suceveni au cântat împreună cu Dan Bittman duminică, 18 martie, la concertul susținut de Holograf pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. În ciuda zăpezii și a gerului de afară, cei cinci membri ai trupei Holograf, Dan Bittman, Iulian Vrabete, Edi Petroșel, Tino Furtună și Romeo Dediu, împreună cu Emil Soumah (percuție), au oferit publicului sucevean o oră și jumătate de primăvară. În concertul „Primăvara începe cu tine”, artiştii au cântat pentru suceveni cele mai frumoase cântece ale trupei, piese mai noi sau mai vechi, ale căror refrene au fost fredonate și de public. La multe piese, publicul s-a ridicat în picioare și a cântat împreună cu artiștii. Și-au deschis telefoanele ”super inteligente”, după cum a spus Bittman, și-au aprins lanternele și au făcut spectacol de lumini. Mulți spectatori au înregistrat cu telefoanele mobile cele mai frumoase momente din concert, au făcut fotografii, iar, la final, i-au așteptat pe artiști pentru a primi autografe. ”Anul acesta împlinim 40 de ani de activitate artistică”, a spus Dan Bittman, reamintindu-ne că trupa rock a fost înființată în anul 1978. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele acesteia conţinând câteva cântece care au ajuns hituri în România. Trupa este în continuare foarte activă şi realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public, cum s-a întâmplat și la Suceava. Nu au lipsit din programul concertului susținut de trupa rock la Suceava piese precum „Fără ea”, „N-am ştiut”, „Vine o zi”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Dincolo de nori”, „Primăvara începe cu tine”, „Ţi-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Viaţa are gust”, „Cât de departe”, ”Taina” etc., piese interpretate de îndrăgitul artist Dan Bittman, solistul trupei. La finalul spectacolului, artiștii au fost aplaudați minute în șir de publicul ridicat în picioare și au fost rechemați pe scenă pentru a cânta din nou.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de suceveni au cântat împreună cu Dan Bittman, la concertul susținut de Holograf la Suceava.
 Vizualizări articol: 1513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de suceveni au cântat împreună cu Dan Bittman, la concertul susținut de Holograf la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei