Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 dec 2017 - Anul XXII, nr. 288 (6704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacole de Crăciun, ateliere de creaţie şi competiţie kendama, la Iulius Mall Suceava

Miercuri, 20 Decembrie 2017 (09:42:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimele zile până la Crăciun sunt bogate în evenimente, la Iulius Mall Suceava. Spectacole de colinde, ateliere de creaţie, competiţie kendama, sesiuni de dans pe gheaţă şi premii la cumpărături sunt propunerile îndrăgitei destinaţii de petrecere a timpului liber.

Miercuri, 20 decembrie 2017, la etajul Iulius Mall Suceava se va desfăşura concertul „Melancolii de iarnă”, organizat de Asociaţia Culturală Friedrich Schwartz”. De la ora 18.00, pe scenă vor urca „Familia Şvarţ & Prietenii de la Drochia”, Corul „AmaDeus” Suceava, ansamblurile „Lăstăraşii” şi „Speranţa” din Republica Moldova, Grupul de Muzică Tradiţională Italiană „Amici” şi alţi invitaţi surpriză.

Vineri, de la ora 16.30, publicul de la etajul Iulius Mall Suceava va fi încântat cu un concert de melodii de sezon, susţinut de copiii de la Şcoala de Arte. Micii artişti, elevi ai claselor de canto, dar şi instrumentişti, vor cânta pentru a le oferi spectatorilor bucuria momentului.

Pentru prichindeii care vor să pună în pomul de Crăciun decoraţiuni realizate chiar de ei, sâmbătă, de la orele 14.00 şi 15.00, în zona magazinelor pentru copii se desfăşoară noi sesiuni ale atelierelor de creaţie. Specialiştii Creativ & Deco îi vor învăţa cum să dea mai multă culoare şi strălucire bradului, cu ajutorul unor simboluri meşteşugite cu imaginaţie şi îndemânare. Toate materialele sunt oferite de Iulius Mall Suceava. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face în ziua desfăşurării atelierelor, la Centrul Info.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, copiii care adoră să joace kendama sunt invitaţi în zona food court, pentru a participa la workshopuri tematice, dar şi pentru a se întrece într-o competiţie cu premii atractive. Cei mai buni jucători vor fi răsplătiţi cu 11 Kendama Sweets, iar marele premiu este o placă de snowboard. Pasionaţii de jocul japonez sunt aşteptaţi să îşi demonstreze iscusinţa, dar şi să înveţe trucuri noi. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Suceava şi Cream Kendama.

Cei dornici de distracţie pe patine sunt invitaţi în continuare la Dream Ice. Arena de gheaţă este deschisă zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate de patinaj costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Dream Ice pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

În plus, cei care încă mai fac shopping pentru tolba Moşului au şansa de a fi răsplătiţi în cadrul campaniei „De Crăciun, cu dragoste”, la care participă clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei şi se prezintă la Centrul Info. În fiecare zi, primii 160 de participanţi vor fi răsplătiţi cu premii instant. Pe 23 decembrie, un client va pleca acasă cu un întreg decor desprins din cărţile cu poveşti: un pom cu decoraţiuni strălucitoare, un şemineu electric şi un balansoar în formă de căluţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacole de Crăciun, ateliere de creaţie şi competiţie kendama, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacole de Crăciun, ateliere de creaţie şi competiţie kendama, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei