Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 dec 2017 - Anul XXII, nr. 288 (6704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Monitorul de Suceava a primit colindătorii Grupului cameral „Nord Bucovina”

Marţi, 19 Decembrie 2017 (14:47:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
După cum este obiceiul, an de an redacția Monitorului de Suceava primește cu drag colindătorii Grupului cameral „Nord Bucovina”, grup înfiinţat din 2003. Talentaţii săi membri, cu voci impresionante şi cu un bogat repertoriu, au colindat și au transmis emoţii profunde celor care i-au ascultat plini de încântare. Cei cinci membri ai grupului coral, Ioan Gabriel Buciac, Gheorghe Nedea, Daniel Olari, Valentin Micşan şi Constantin Maloş, au susţinut un mic concert de colinde tradiţionale: ”Bună seara, bună seara” (colind psaltic), „Trei crai de la răsărit" (colind din Transnistria), ”Vin colindătorii” (versuri Radu Gyr), ”Hoila, hoila” (colind din zona Ardealului), încheind cu „La mulţi ani!”. „An de an încercăm să vestim Naşterea Mântuitorului şi să promovăm colindele tradiţionale din mai multe zone ale țării. Încercăm să păstrăm tradiţia, dar să şi aducem colinde noi, mai puţin cunoscute în această zonă. Important este ca prin mesajul nostru omul să simtă că a venit Crăciunul, bucuria sărbătorilor”, a declarat Ioan Gabriel Buciac. Chiar dacă în această perioadă sunt foarte solicitaţi să cânte pentru turişti, la pensiuni şi hoteluri, cei de la „Nord Bucovina” şi-au făcut timp şi pentru a colinda o serie de instituţii publice şi media, dar și pentru a colinda obștile mănăstirilor din județ.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monitorul de Suceava a primit colindătorii Grupului cameral „Nord Bucovina”.
 Vizualizări articol: 1752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Monitorul de Suceava a primit colindătorii Grupului cameral „Nord Bucovina”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei